Într-un demers care înseamnă, practic, normalizarea pedofiliei, ministrul spaniol al Egalității a făcut declarații absolut revoltătoare fără ca nimeni dintre „distinsele” autorități UE, în special Ursula von der Leyen (mamă a 7 copii), să se autosesizeze. Italia, în care a ieșit câștigător în alegeri un partid de dreapta care susține familia și normalitatea, este considerată a fi ales „calea greșită” (a „extremismului” și „fascismului”). Spania se pare că e pe „drumul corect”.

Ministrul spaniol al Egalității promovează pedofilia: Copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

Ministrul spaniol al Egalității promovează pedofilia: Copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

În viziunea „corectă” (așa înțelegem că e considerată, având în vedere lipsa totală a reacțiilor) a Ministrului spaniol al Egalității, copiilor ar trebui să li se permită să se implice în acte sexuale atâta vreme cât își dau „consimțământul”.

În cadrul unei ședințe a Comisiei pentru egalitate a Congresului Deputaților din parlamentul spaniol, Irene Montero, ministrul Egalității și membru al partidului de stânga Podemos, a făcut comentarii cu privire la „educația sexuală” a copiilor. Copiii au „dreptul să iubească sau să aibă relații sexuale cu oricine doresc”, a spus aceasta, potrivit LifeSiteNews, care relatează această știre cu totul șocantă.

„A vorbi despre educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent de cine sunt familiile lor, toți au dreptul să-și cunoască corpul, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă ei nu vor și că aceasta este o formă de violență”, a spus Montero.

„Copiii au dreptul să știe că pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine le place, atâta timp cât se bazează pe consimțământ…”, a continuat politicianul, adăugând că „acestea sunt drepturi care trebuie recunoscute”.

Montero a făcut aceste comentarii în ciuda faptului că vârsta consimțământului în Spania este în prezent de 16 ani.

Declarațiile vin în contextul în care sexualizarea copiilor devine un fenomen tot mai comun în societatea occidentală, astfel că diverși activiști au mers atât de departe încât să spună că pedofilia este foarte „greșit înțeleasă”.

Fosta profesoară „transgender” de sociologie de la Old Dominican University, Allyn Walker, a demisionat în mai, după ce a fost criticată aspru pentru apărarea pedofiliei în cartea sa intitulată „The Long Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity” („Umbra lungă și întunecată: Oamenii atrași de minori și dorința lor de demnitate”).

În carte, Walker susține că termenul „pedofil” este prea stigmatizator și că societatea ar trebui să se refere la pedofili cu expresia „oameni atrași de minori”.

Walker este doar unul dintre mulții activiști care au pledat pentru acceptarea pedofiliei. Jurnalista de la USA Today, Alia E. Dastagir, a încercat, de asemenea, să argumenteze că pedofilii sunt probabil „înțeleși greșit”, afirmând că folosirea termenului de pedofil „cu același sens ca [termenul de] «abuz» alimentează percepții greșite”.

Într-un articol scris pentru LifeSiteNews, scriitorul pro-viață Jonathan Van Maren a răspuns acestor „argumente” îndemnând pe toată lumea să „denunțe orice încercare de «destigmatizare» a pedofiliei”.

„Cei care fac acest lucru ar putea pretinde că o fac din compasiune pentru persoanele care suferă de atracții nedorite, dar aceștia sunt actori de rea-credință, cu agende sinistre și o viziune profund perversă asupra sexualității umane. Direcția spre care ne îndreaptă nu este una a iubirii, ci o nouă serie de orori ale Revoluției Sexuale”, a scris Van Maren în articol.

În urma comentariilor lui Montero, liderul partidului politic „național-conservator” din Spania, Vox, Santiago Abascal, și-a anunțat intenția de a o aduce pe Montero în instanță pentru poziția ei radicală cu privire la educația sexuală a copiilor.

Sursa: http://www.lifesitenews.com/news/spanish-minister-of-equality-says-children-can-love-or-have-sexual-relations-with-whomever-they-like/