Vaccine_AwarenessAcest articol nu se vrea a fi o analiză exhaustivă, ci un modest semnal de alarmă.

Iată că aflăm de pe pagina electronică oficială a Ministerului Sănătății (unde încă ministru este liberal-democratul Usatîi A.) că în această săptămînă poposește și în Moldova așa-numita ”Săptămînă Europeană a Imunizării”, al cărei slogan este unul care pretinde a fi foarte convingător și stimulant: Să prevenim, să protejăm, să imunizăm. Mai mult decît atît, un spot video dedicat acestei campanii are un slogan și mai roz (pe cît de patetic, pe atît de cinic, date fiind efectele ucigătoare ale multor vaccinuri): ”Iubiți-i, protejați-i, vaccinați-i!”. Ministerul respectiv, ca un părinte grijuliu al națiunii, ne explică că această campanie are scopul de a informa populația ”neinformată” și de a combate ”percepțiile greșite” ale oamenilor referitor la vaccinuri…

Bineînțeles, nu ne-am fi așteptat de la o asemenea instituție anti-umană în esență să sară dezinteresat în ajutorul oamenilor (se cuvine a preciza că, totuși, acest minister ne vrea binele, vrea să ne ajute cu orice preț, obligatoriu, prin bătaia de joc numită ”poliță obligatorie de asigurare medicală”. În acest an, ajutorul ”gratuit” și obligatoriu acordat cetățenilor care mor de foame și boli costă aproape 300$…). Limbajul fariseic la care aceasta recurge este unul specific ”democrației” cu iz totalitarist în care tot ne învață (de mai bine de 20 de ani) unele grupări financiare oculte să trăim. Datele științifice de care abundă internetul, numeroasele studii din diferite țări cu privire la efectele grave și foarte grave ale vaccinărilor, mărturiile directe ale multor părinți care și-au găsit copilul invalid sau chiar mort după asemenea ”imunizări” – toate aceste dovezi răsunătoare care se tot publică de ani buni, ministerul genocidului le numește ”percepții greșite” care trebuie extirpate din mintea ”întunecată” a moldoveanului și înlocuite cu lozinci cretine și ”valori” debilizante.

Un alt lucru de la sine înțeles este că această ”campanie de luminare” a moldovenilor ”închistați în tradiții” nu se desfășoară din inițiativa ministerului respectiv. Ca de obicei, asemenea acte ”filantropice” se fac sub ochii veghetori ai fraților mai mari. În acest caz, este vorba de total discreditata OMS (a se vedea, cel puțin, scandalurile privind gripele porcine, avarine și ale unor vaccinuri) și de UNICEF-ul omniprezent (în țărișoara noastră mică cît un apendice și, aparent, neimportantă).

Campanie scornită de mințile naziste ale unor birocrați ”iubitori” de copii mai prevede ca ”medicii de familie şi specialiştii de sănătate publică vor desfăşura activităţi de informare cu părinţii şi vor încuraja familiile să respecte regimul de vaccinare conform Programului naţional de imunizări.

De asemenea, ca în orice campanie masivă de propagandă a unei agende ce ni se impune din exterior (întrucît vorbim despre o controversă serioasă în jurul problemei vaccinării, s-a făcut vreodată în RM un referendum național pe această temă? Bineînțeles că nu, din simplul motiv că rezultatele acestui exercițiu eminamente democratic se vor dovedi prea incomode pentru șefii externi și, respectiv, trepădușii autohtoni), în perioada acestei campanii vor fi organizate emisiuni şi ”dezbateri” televizate.

Astăzi, 25 Aprilie, la ora 11.00, la Ministerul Sănătăţii va avea loc o conferinţă de presă cu participarea stăpînilor de la OMS şi UNICEF, în cadrul căreia vor fi prezentate ultimele date statistice din domeniul imunizărilor.

Ca să trecem la fapte concrete, în continuare vedeți doar cîteva din materialele relevante pe această temă. Cine dorește sincer să se informeze sub toate aspectele (nu doar ”echidistant, liber și imparțial”), va căuta, va găsi și va înțelege realitatea, atît de incomodă pentru majoritate. Cred însă că acest efort merită, pentru că o dată ajuns invalid, un copil nu mai poate reveni la starea normală în care a fost înainte de vaccinare… (în imaginea de mai sus, bebelușul este împuns de 9 seringi; la noi în Moldova obligatorii sînt tocmai 12 vaccinuri, și acestea toate în primul an de viață…; în același timp, spre exemplu, în ”nedemocratica” Japonie, până la un an sau doi este interzisă vaccinarea, în Danemarca, Germina, Austria, Elveția la fel.):

  • (!) Mai mulți părinți din RM iau atitudine și se pronunță împotriva vaccinării obligatorii

Părinți, Bunei, Rude, Prieteni, dacă vă pasă măcar un pic de viitoarea generație, faceți invers decît vă ”recomandă” ministerul sănătății și alte grupări oculte și nu veți greși: ”Iubiți-i, protejați-i, feriți-i de vaccinuri!”

Sursa: vox.publika.md