Selectați pagina

Mii de sârbi au ieşit pe străzi după marşul gay de la Belgrad pentru “a curăţa oraşul contaminat de orgia ruşinoasă”

Mii de sârbi au ieşit pe străzi după marşul gay de la Belgrad pentru “a curăţa oraşul contaminat de orgia ruşinoasă”

sarbi-protesteStare de asediu la Belgrad, sâmbătă, cu ocazia marşului homosexualilor. 7.000 de poliţişti şi jandarmi, blindate, şi elicoptere, au fost scoase în stradă pentru a-i proteja pe cei aproximativ 200 de participanţi la primul marş gay ţinut la Belgrad, după patru ani.

Acestea nu sunt totuşi, măsuri neobişnuite la marşurile gay din Europa de Est, autorităţile temându-se de reacţia conservatoare a locuitorilor ţării lor. Teama de incidente de la Belgrad a fost atât de mare, încât însuşi fratele primului ministru Alexandr Vucici a fost bătut de forţele de ordine, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze(VIDEO JOS).

Neobişnuit pentru astfel de marşuri a fost ce s-a întâmplat după. Conform presei din ţara vecină, aproximativ 7.000 de sârbi au mărşăluit pe traseul pe care merseră homosexualii, pentru a “curăţa oraşul de contaminarea cauzată de această orgie ruşinoasă“, după cum au anunţat organizatorii.

Cu icoane şi steaguri în mână, cei 10.000 au mers până la Patriarhia Bisericii Ortodoxe Sârbe. Anterior marşului homosexual, Biserica Ortodoxă Sârbă a condamnat dur manifestarea, considerând-o “o adunătură de necrezut, organizată de cei care au bombardat şi au pus la stâlp Serbia”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=msI4cSsFnU0[/youtube]

Sursa: http://activenews.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. ArtiomP

    Bravo sirbilor

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке