Selectați pagina

Mii de peşti sângeroși cad din cer peste oameni

Un fenomen inexplicabil s-a produs în ultima săptămână în Alaska. Autorităţile au primit o serie de sesizări ciudate de la locuitorii din regiunea Fairbanks.

Aceştia au povestit îngroziţi că peşti cu aspect înfiorător au început să cadă din cer. ”Peştele vampir” este un vertebrat acvatic care are un aspect similar ţiparului sau al unui şarpe.

”Un magazin din satul Value a găsit un astfel de peşte viu în parcare. Un alt rezident a sunat şi ne-a spus că a găsit unul în grădină”, au scris pe pagina oficială de Facebook reprezentanţi ai departamentului pentru pescuit, informează CBS News. Autorităţile locale cred că aceşti peşti, care se numesc cicari marini, au fost luaţi în zbor de pescăruşi şi aruncaţi pe pământ.

„Peştele vampir”, aşa cum este denumit de locuitorii din Alaska, se ataşează, la maturitate, de alţi peşti şi se hrănesc cu sângele acestora. Aceşti peşti au o gură similară unui disc şi dinţi mici şi foarte ascuţiţi.
Aceşti peşti se nasc în apă dulce şi migrează către oceane pe măsură ce ating maturitatea. Ei se întorc la râurile în care s-au născut pentru a depune icre.

pesti din cer 1 pesti din cer 2

pesti din cer 3

Sursa: evz.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *