Un număr imens de medici solicită o reevaluare a măsurilor Coronavirus

La nivel global, asistăm la o campanie masivă de dezinformare în mass-media principală, care lasă deoparte toate principiile unui stat democratic guvernat de statul de drept.

În timp ce un număr mare de colegi medici prezintă opinii diferite, cenzura fără precedent îi împiedică să le apară știrile. Informațiile de la diferiți experți și profesioniști liberi în gândire pot fi găsite în prezent aproape exclusiv prin căutări direcționate pe internet sau surse de știri alternative, dar nu în mass-media.

Olanda

În Olanda, medicii s-au reunit și au elaborat o scrisoare deschisă adresată colegilor și guvernului pledând pentru măsuri proporționale. Această scrisoare își propune să stimuleze o dezbatere deschisă și sinceră cu privire la modul de abordare a focarului Covid-19 și a fost semnată de peste 800 de medici. Petiția  a fost oprită până acum.

De asemenea o scrisoare deschisă, cu redactare clare, scrisă de medici și furnizorii de servicii de sănătate mintală, care a fost deja semnată de peste 2.500 profesioniști din domeniul sănătății.

Statele Unite

În SUA, un grup de medici din domeniu, care îngrijesc pacienți zilnic, s-au unit în „America’s Frontline Doctors” și au susținut o conferință de presă care a fost urmărită acum de milioane de ori. Trebuie vazută. Vezi aici și aici.

Spania

O conferință de presă publică a „Doctori pentru adevăr” la Madrid, la care au participat aproximativ 400 medici și oameni de știință sub sloganul „O dictatură mondială cu o scuză sanitară”. Vezi aici..

Germania

Un grup internațional de medici (ACU2020) a lansat o anchetă extraparlamentară cu privire la „măsurile corona exagerate și opresive”, în vederea interogării politicienilor și oamenilor de știință din toată lumea. Vezi aici.

Internaţional

Inițiativa lui Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, și a avocatului Robert F. Kennedy Jr., printre altele, abordează numeroasele neconcordanțe din jurul politicii corona și se adresează președinților OMS, Comisiei Europene și Parlamentului European. Vezi aici.

Belgia

O inițiativă belgiană, care a fost deja semnată de peste 900 medici și profesioniști din domeniul sănătății (3 septembrie 2020). Vezi aici.

O scrisoare deschisă la inițiativa unui grup de medici de la Cliniques Universitaires St-Luc, UCLouvain, care poate fi semnată de oricine. Vezi aici.

Semnați scrisoarea deschisă aici.

Sursa: https://www.europereloaded.com/huge-number-of-medical-doctors-ask-for-reassessment-of-corona-measures/