Selectați pagina

MICROCIPURI ÎN MÎINĂ – CONTROL ABSOLUT! Despre dezumanizarea şi transformarea omului într-un obiect biologic

MICROCIPURI ÎN MÎINĂ – CONTROL ABSOLUT! Despre dezumanizarea şi transformarea omului într-un obiect biologic

În Suedia începînd cu primăvara acestui an, a început cipizarea în masă a populaţiei. Oamenii îşi implantează un microcip între degetul mare şi cel arătător, astfel înlocuindu-si toate cardurile de plastic şi tot felul de chei şi permise, pe care le poartă de obicei.

Si dacă acum un an existau doar 100 persoane care utilizau un astfel de mod de plată, la moment, potrivit Daily Mail, această cifră depăşeşte 4 mii de persoane şi continuă să crească într-un mod constant.

“Prima etapă e crearea unui număr fiecărui om, apoi vor implementa cardurile electronice. Acum este ceva mai simplu, mai apoi va fi mai greu să renunţi la acestea, iar după aceste carduri va fi implementat semnului antihristic! Dacă vei dori să renunţi la acel semn, evident că vei merge direct spre moarte… Vei alege – ori să te închini Lui Hristos, ori antihristului, sau dimpotriviă – să accepţi moartea pentru Hristos. Aşa înţeleg eu că merg lucruril”, astfel ne preîntîmpina stareţul arhimandrid Chiril (Pavlov) despre pericolul implementării cardurilor şi urmările cipizării ulterioare.

În documentele guvernamentale, oamenii adeseori sunt denumiţi pur şi simplu “obiecte biologice”. Un astfel de exemplu se poate de găsit în “Strategia pentru dezvoltarea industriei electronice a Rusiei pentru perioada de pînă a anului 2025”, aprobată prin Ordinul Ministrului Indistriei şi Energiei al Federatiei Ruse, V. Hristenko, nr. 311 din 7 august 2007.

În acest document, la pag. 59 citim: “Implemetarea nanotehnologiilor ar trebui şi mai mult să extindă în viaţa cotidiană a populaţiei. Trebuie asigurată o conexiune permanentă a fiecărui individ cu reţelele globale de control al informaţiilor, cum ar fi Internetul. Nanoeletronica se va integra cu OBIECTELE BIOLOGICE şi va asigura monitorizarea continuă a menţinerii mijloacelor lor de trai, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi astfel, reducerea cheltuielilor sociale ale statului.”

Iată cum reacţionează utilizatorii simpli la iniţiativa cipizării: “Astăzi pentru a monitoriza starea de sănătate a persoanelor în vîrstă este necesar un control permanent al acestora. După implementarea cipurilor, se va putea obţine imediat semnal despre înrăutăţirea stării de sănătate a acestora pentru a interveni la timp, astfel că se va reduce considerabil numărul de personal de serviciu şi va creşte eficienţa. <…> Desigur, nimeni nu exlude următoarea situaţie – Mergi la un miting pe o oarecare dată, iar pe tine deja te aşteaptă acolo organele abilitate.”

Dacă nu se va conştientiza pericolul iminent al acestor tehnolgii – dezumanizarea şi transformarea omului din moştenitor al Împărăţiri Lui Dumnezeu, într-un obiect biologic – atunci viitorul nostru nu va fi mai de groază, decît cel prezent în Suedia.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *