Selectați pagina

Medicii legiști confirmă: consumul „industrial” de Cola a ucis-o pe o femeie

Medicii legiști confirmă: consumul „industrial” de Cola a ucis-o pe o femeie

Natasha HarrisNatasha Harris a murit în urmă cu trei ani, însă cazul ei a continuat încă să dea de furcă medicilor legiști până de curând, când au obținut soluția la dilema lor. Într-adevăr, consumul în cantități mari de Coca-Cola a „reprezentat un factor substanțial” în decesul femeii de doar 30 de ani, din Noua Zeelandă.

 Femeia, care avea 8 copii, obișnuia să consume zilnic 10 litri de Cola. Rudele ei o catalogau drept dependentă și spuneau că intra în sevraj dacă, din vreun motiv, nu putea bea. Se pare că băutura răcoritoare i-a provocat și carierea puternică a dinților, urmată de pierderea lor.

 Medicii legiști au apreciat că femeia consuma de două ori mai multă cofeină decât nivelul maxim admis pe zi, și de 11 ori mai mult zahăr. David Crear, unul dintre medici nu are niciun dubiu că băutura i-a provocat femeii aritmie cardiacă. „Luând în considerare toate datele, dacă nu ar fi fost consumul de cantități foarte mari de Cola, este improbabil că ar fi murit cand și cum a murit”, a spus medicul, citat de BBC.

 Firma americană Coca-Cola se apără însă, spunând că băutura nu reprezintă niciun pericol pentru sănătatea consumatorilor.

 „Suntem de acord cu informaţiile furnizate de medicul legist, care spune că ingerarea excesivă a oricărui produs alimentar, inclusiv apa, într-o scurtă perioadă de timp, ca şi consumul insuficient de nutrienţi esenţiali, precum şi imposibilitatea aplicării unui tratament medical adecvat pot fi în mare măsură simptomatice”, a declarat Karen Thompson, purtător de cuvânt al companiei în Oceania, citată de AP.

Sursa: semneletimpului.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  În “protocoalele jidovilor din sion” se spune clar că, “vom otrăvi pe toţi prin cele mai uşoare metode, în special prin cele mai gustoase şi preferabile bunătăţi (dulciurile, dar de fapt – totul ce conţine E şi totul ce este modificat), vor mânca mult şi încă mai mult se vor otrăvi, apoi vor merge să ceară ajutor (farmaciile) şi încă mai tare se vor otrăvi şi-şi vor pierde viaţa”.

  Mai departe, ce vedem noi azi?
  a vedem noi azi cum pe orice fel de ambalaj este pus 2 sau mai multe simboluri satanice care conţin cifra 666, exemplu: www – pe evreieşte “w” are însemnătatea a unei cifre, mai concret cifra “6”; codul de bare sau qr-code – care posibil şi se pune pecetea în aşa formă; este un cerc format din 3 săgeţi îndoite la 90 grade, priviţi cu atenţie şi veţi observa staua lui lucifer care stă şi pe flagul ţării Israel.
  sunt încă multe altele – acestea sunt drept codificatoare a hranei şi apei.
  Spre exemplu, Agheazma este apă sfinţită; binecuvântarea mesei de către părinte sau a creştinului aduce har asupra mesei întregi şi distruge toate bacteriile patogene şi toţi viruşii şi chiar şi radiaţia se alungă – la fel aşa un efect TOTAL OPUS produce şi codificarea hranei prin simbolurile satanice de pa ambalaj.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.