Selectați pagina

Medicii au rămas uimiţi! Nou-născuţi care nu respirau la naştere, au supraviețuit după ce au fost puși în același incubator

Medicii au rămas uimiţi! Nou-născuţi care nu respirau la naştere, au supraviețuit după ce au fost puși în același incubator

Ava şi Austin Jayson au fost născuți prematur, iar speranțele lor de viață nu erau prea mari – niciunul dintre ei nu respira în momentul în care au venit pe lume, fiind resuscitați și introduși în incubatoare.

Născuți în cea de-a 27 săptămână de sarcină, cei doi gemeni au luptat pentru viața lor câteva săptămâni, problemele de respirație persistând.

Totul s-a schimbat în momentul în care mama celor doi gemeni a cerut cadrelor medicale să fie puşi în acelaşi în acelaşi incubator, potrivit Daily Mail.

Simțindu-se unul lângă altul, Ava şi Austin s-au îmbrăţişat imediat şi, din acel moment, respirația lor s-a îmbunătățit, iar nivelul de oxigen din sânge a început să crească, starea lor îmbunătăţindu-se.

Evident, nu există niciun fel de explicaţie ştiinţifică a schimbării bruște a stării lor de sănătate, deşi mulţi părinţi de gemeni au început să creadă în “îmbrăţişarea salvatoare”.

Teoria “îmbrăţişărilor salvatoare” datează din anul 1995, odată cu cazul gemenelor Brielle and Kyrie, născute prematur cu 12 săptămâni mai devreme de termen.

Kyrie rezista, dar Brielle avea probleme cu pulsul şi respiraţia şi a intrat într-o stare critică. Una dintre asistente a sugerat ca gemenii să fie puşi în acelaşi incubator. Brielle s-a lipit de sora ei şi, în câteva minute, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, fiind ulterior externate.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке