Selectați pagina

Medicamente periculoase în valoare de peste 600 de mii de lei, depistate în Chisinau

Medicamente periculoase în valoare de peste 600 de mii de lei, depistate în Chisinau

Medicamente-periculoase-chisinauFiecare produs era vândut cu circa 200-250 de lei. Ca urmare a percheziţiilor efectuate în automobilul, domiciliul şi în depozitul întreprinderii au fost ridicate flacoane cu preparate medicamentoase în asortiment, produse pentru creşterea potenţei, ceaiuri pentru slăbit în valoare de circa 600 de mii de lei. S-a constat că preparatele erau comercializate, deja de aproximativ 8 luni, online.

Peste 2 mii de flacoane cu preparate medicamentoase în asortiment, periculoase pentru sănătatea consumatorilor au fost depistate şi ridicate de poliţie în depozitul unei întreprinderi din capitală, ce aparţine unui locuitor de 35 de ani al municipiului Chişinău, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei, citat de IPN.

De asemenea, au fost ridicate certificate de conformitate, eliberate de furnizorii din Federaţia Rusă, acte de evidenţă contabilă, documente de import şi ciorne de evidenţă contabilă.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru producerea, transportarea, păstrarea, comercializarea, oferirea cu titlu oneros sau gratuit a produselor (mărfurilor), prestarea serviciilor periculoase pentru viaţa sau sănătatea consumatorilor. Suspectul riscă amendă de la 16 la 20 de mii de lei sau închisoare de până la 3 ani.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.