Selectați pagina

Medic care promova intens vaccinarea, găsit mort după ce şi-a administrat singur un vaccin

Medic care promova intens vaccinarea, găsit mort după ce şi-a administrat singur un vaccin

Notă: Vă amintiți de Hexaxim și de copiii care au murit de SHU?  Știați că și ruda lui, Hexacima a fost in testare pe piață românească timp de 5 ani, ridicându-i-se atenționarea specială in februarie? Hexacima este si acum vaccinul de la 2, 4, 6, 11 luni oferit gratuit. Ne întrebăm retoric, oare câți copiii au suferit decese subite și reacții adverse în decurs de cel puțin 30 de zile de la vaccinare, știind că la noi raportarea reacțiilor adverse este INEXISTENTĂ și când apar sunt mușamalizate cu sârg de medici?

Aaron Traywick, un cunoscut medic în vârstă de 28 de ani, a fost găsit decedat într-un spital din Washington DC. Acesta a devenit celebru după ce şi-a injectat un vaccin netestat împotriva herpesului, scrie gandul.info

Un şef medical excentric, care şi-a injectat în luna februarie un vaccin netestat contra herpesului, a fost găsit mort într-un rezervor dintr-un spital situat în Washington, scrie mirror.co.uk. Aaron Traywick avea 28 de ani şi era CEO-ul start-up-ului biotehnologic Ascendance Biomedical, înconjurat de controverse. Traywick a fost un promotor al „biohackingului” – ideea că descoperirile ştiinţifice de amploare pot fi realizate fără sponsorizarea academică, guvernamentală sau corporatistă, folosind experimentele reale. În octombrie 2017, Aaron a devenit celebru după ce a furnizat o substanţă modificată „genetic”, pentru a-l vindeca de HIV pe pacientul Tristan Roberts. În februarie 2018, Traywick a transmis în direct un experiment în care şi-a administrat un medicament propriu contra herpesului.

Poliţia americană a confirmat că medicul controversat a fost găsit cu „faţa în jos”, într-un rezervor dintr-un spital din Washington. Rezervorul izolat fonic este umplut cu apă sărată, la temperatura corpului, pentru utilizarea în experimente de „izolare senzorială”. Poliţia a precizat că, deocamdată, nu există suspiciuni legate de moartea medicului. Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamentaţie din SUA a lansat un avertisment despre terapiile netestate ale lui Traywick.

Într-o declaraţie oficială, FDA a precizat: „FDA cunoaşte că produsele de terapie cu gene pentru autoadministrare şi kiturile „realizate personal” sunt disponibile publicului. Vânzarea acestor produse este împotriva legii. FDA este îngrijorată în privinţa riscurilor pentru sănătate”. Traywick a realizat experimentul cu vaccinul anti-herpes în faţa mai multor spectatori, la Convenţia pentru Modificarea Corporală din Austin, Texas. Andreas Stuermer, care a lucrat cu Traywick la Ascendance Biomedical, a declarat pentru Vice News că CEO-ul „a dispărut” în ultima lună. Mai mult, ar fi existat unele neînţelegeri legate de direcţia companiei. „Am pierdut legătura cu el. Tăcea mut. S-a întâmplat în urmă cu patru săptămâni. Viitorul nu poate fi prezis uşor. El era dispus să meargă acolo unde alţii nu ar fi îndrăznit. Nu am un răspuns perfect la asta, dar vă pot spune că activitatea noastră va continua”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: