Selectați pagina

Medic: Faptul ca si cei vaccinati si cei nevaccinati pot transmite virusul, dar sunt impusi doar unii sa se testeze, creeaza discriminare

Medic: Faptul ca si cei vaccinati si cei nevaccinati pot transmite virusul, dar sunt impusi doar unii sa se testeze, creeaza discriminare

Medicul pediatru Mihai Stratulat critică Guvernul Gavrilița pentru acțiunile anti-pandemice. Potrivit acestuia, strategia aleasă de actuala guvernare nu se deosebește de cea a Guvernului precedent.

pediatrul mihai stratulat

„Si iarăși aceiasi strategie ca a Guvernului precedent, copiem doar restrictiile din Europa nu si masurile de sustinere a cetățenilor,” a scris Stratulat pe rețelele sociale.

Mai mult, medicul consideră o discriminare faptul că și cei vaccinați și cei nevaccinați se pot îmbolnăvi și transmite virusul, dar sunt impuși doar unii să se testeze, făcând referire la profesorii care sunt impuși să-și facă de două ori pe lună teste la Covid.

„Impunem cadrele didactice nevaccinate din varie motive sa-si faca teste de doua ori pe luna din cont propriu si aratam catre Germania sau alte tari Europene, dar nu luam in calcul si nu comparam salariile cadrelor didactice din UE si R.M.

Iar faptul ca toti si cei vaccinati si cei nevaccinati se pot imbolnavi si transmite virusul, dar sunt impusi doar unii sa se testeze, creeaza discriminare,” a mai scris Mihai Stratulat.

Potrivit lui Stratulat, decizia CNESP este ca și multe alte decizii încurcate ale CNESP din Guvernul Chicu.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.