Selectați pagina

Materiale sataniste în școli?

Materiale sataniste în școli?

carti-sataniste-pentru-copiiDupă ce a fost un vârf de lance pentru legalizarea marijuanei acum statul Colorado (Delta County School District) va permite celor de la Freedom from Religion Foundation (FFRF) să plaseze în școli materiale care să promoveze ateismul și… satanismul! FFRF justifică mișcarea prin faptul că școlile au permis societății Gideons Bibles să răspândească materiale creștine în școli; deci cei de la FFRF cer fie ca să se interzică răspândirea de materiale creștine, fie ca să li se permită și lor să disemineze materialele lor.

Un alt district școlar nu a dat curs cererii FFRF și a fost dat în judecată. FFRF a câștigat acel proces și acel district școlar a plătit daune în valoare de $90 mii plus a fost obligat să refuze răspândirea de tot felul de materiale, fie religioase, fie sataniste sau ateiste.

Cei de la Focus on the Family arată că nu faptul că sataniștii ar introduce competiția în ceea ce privește credința ar fi nedorit ci faptul că multe dintre materialele lor conțin imagini nepotrivite pentru copii. E un mod subtil de a abate atenția de la ceea ce se întâmplă cu adevărat și a îndrepta atenția către nevoia de a proteja copiii de imagini reprobabile. Totuși în finalul declarației celor de la Focus on the Family se spune că adevărul Bibliei va învinge în cele din urmă orice competiție cu atle sisteme de credințe și cu lucrul acesta suntem de acord.

Sursa: http://dorupope.com/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *