Selectați pagina

Mass-media despre educaţia sexuală: „Educație sexuală” sau sexualizare și pervertire a copiilor?

Mass-media despre educaţia sexuală: „Educație sexuală” sau sexualizare și pervertire a copiilor?

Sexualitatea este cea mai mare forță a lumii contemporane. Cine stăpânește sexualitatea, stăpânește societatea.

Abordarea educației sexuale comprehensive este sa celebreze libertatea sexuala, mai precis libertinajul și experimentarea sexuala. Din punct de vedere medical, cand libertatea sexuala e prioritara, sanatatea sexuala sufera. Nu le poți avea pe ambele.

DE CE NI SE IMPUNE EDUCATIA SEXUALA?

  • Educatia sexuala introdusa in multe din tarile UE nu numai ca nu a stavilit cresterea numarului de sarcini si avorturi la adolescente ci a facut ca numarul lor sa se tripleze. ,,De exemplu, în 1970, înainte de începerea educatiei sexuale în scoli, numai o treime dintre adolescentele însărcinate erau singure; astăzi sunt singure două treimi. În acest sens, congresmanul William Dannemeyer scrie în cartea lui Umbră pe pământ că există o relatie directă între sumele cheltuite de fiecare stat al SUA cu educatia sexuală din scoli si rata sarcinilor nedorite în rândul adolescentilor. Statele care cheltuie cele mai mici sume cu educatia sexuală au si cele mai reduse statistici privind cazurile de sarcină.” http://www.odaiadesus.ro/educatiasex.html
  • La fel s-a intamplat si in ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuală. În perioada 2004-2013, datele furnizate de Public Health England, Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, arată o creştere cu 40% a incidenţei bolilor cu transmitere sexuală desi elevilor li s-a predat in scoli educatia sexuala: https://www.gov.uk/government/statistics/sexually-transmitted-infections-stis-annual-data-tables
  • Educaţia sexuală impusa tarilor UE precum Croaţia este o tentativă de pervertire a copiilor, pentru a livra „carne proaspătă” unor obsedaţi sexual şi a dezincrimina homosexualitatea.
  • Aceste programe hedoniste de educatie sexuală (care includ instructiuni despre utilizarea contraceptivelor) sunt departe de orice valoare morală, distrug castitatea si modestia copiilor nostri si îi incită să întretină relatii sexuale premaritale.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *