Selectați pagina

Masoneria primeşte gratuit de la stat un teren de 2.500 metri pătraţi în Bucureşti

Masoneria primeşte gratuit de la stat un teren de 2.500 metri pătraţi în Bucureşti

bilderberg6Asociatia Marea loja nationala din Romania, ONG de interes public, a primit de la RAAPPS un teren de 2.500 de metri patrati cu drept de folosinta gratuita pentru 49 de ani, potrivit unei Hotariri de guvern publicata in Monitorul Oficial. Terenul este in Bucuresti, pe Bd. Expozitiei nr. 22-30.

Potrivit HG-ului publicat în Monitorul Oficial, Asociaţia Marea lojă a primit gratuit terenul pentru a construi o clădire “de interes public”. 

Asociaţia Marea Lojă Naţionala din România a primit statutul de ONG de utilitate publică în 2004, printr-o decizie a guvernului Adrian Năstase.

Potrivit informatiilor de pe site-ul Primăriei Capitalei, la adresa bd. Expozitiei nr. 22-30 sunt trei Planuri Urbanistice Zonale, pe trei terenuri aflate la acest număr poştal.

Primul Plan Urbanistic Zonal este din 2009 şi are ca obiect construirea unui bloc de 15 etaje cu funcţiunea comerţ, birouri, servicii, hotel, restaurant. Suprafaţa terenului este de 8.000 mp, iar proprietar este Bartolomeu Finis.

Al doilea Plan Urbanistic Zonal este din 2011 şi are ca obiect construirea unui bloc de 12 etaje cu funcţiunea comerţ, birouri. Suprafaţa terenului este de circa 8.000 mp, iar proprietar este tot Bartolomeu Finis.

Ultimul Plan Urbanistic Zonal este din 2013 şi are ca obiect construirea unui bloc de 4 etaje cu funcţiunea unităţi de învăţământ. Suprafaţa terenului este de 3.000 mp, iar proprietar este Cristian Bivolaru.

Din informaţiile prezentate pe site-ul instituţiei nu este clar dacă planurile urbanistice se refera şi la terenul concesionat către Asociaţia Marea Loja Masonica sau la acelaşi număr poştal se află mai multe părcele de teren cu proprietari diferiţi.

Sursa: hotnews.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.