Selectați pagina

Masoneria o spune pe față: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene

Masoneria o spune pe față: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene

Masonii Lojii Marelui Orient din Franta, s-au adresat Parlamentului European, cerand pe fata interzicerea religiei crestine, promovarea homosexualitatii si drepturi speciale pentru emigrantii ne-europeni. Poliloghia a fost fireste deghizata in cuvinte frumoase, dar asta e esenta ei.


„Sfera religioasa asfixiaza lucrarile Parlamentului European, considera aparatorii unei Europe laice, decisi sa blocheze actiunile celor ce doresc pastrarea convingerilor religioase in societatea de maine. si unii francmasoni sustin sa este vremea recastigarii „terenului pierdut”.

Potrivit Eu Observer si publicatiei belgiene Le Soir, masoneria franceza estimeaza posibila deschiderea unui birou in Bruxelles ca lobby impotriva cresterii influentei organizatiilor religioase in institutiile europene. Prima sarcina a acestuia va fi „promovarea ideii de cetatean in Europa”, raporteaza Romania Libera.

Masonii cer practic descreştinarea totală a Europei, deplângând faptul că în unele ţări Sfânta Scriptură este mai cunoscută decât scrierile iluministului Voltaire. Ne dăm seama că cei vizaţi suntem mai ales noi ortodocşii, căci în România tineretul umple bisericile, religia se predă in şcoli si încă se spune Tatăl Nostru în Parlamentul ţării, chiar dacă numai de formă. Vestul Europei este în mare măsură terminat deja, deci nu de acesta le pasă lor.

La gatul Europei crestine

Ca argument sprijinitor, ei declară că politica preşedintelui CE, Herman Van Rompuy, este dictată de „puternice convingeri religioase”. Acesta este personajul care se vorbeşte că ar fi făcut o adevărată criză, complet cu spume la gură, atunci când a pus pentru I-a oară piciorul pe pământul României, spunând:

„Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpati”scrasnea el din dinti atunci, referindu-se la preotii si calugarii ortodocsi. Evenimentul a ramas ne-raportat de catre mass-media, dar martori oculari au fost cu zecile. Tactica de a te folosi de unul de-al tau, dandu-l ca exemplu de inamic e veche, baietii doar o regurgiteaza.

Caraghiosii cu sortulete nici nu se mai pazesc acum cand promoveaza distrugerea natiunilor. Cancerul simte ca a imbolnavit suficient organismul, incat sa nu mai trebuiasca se ascunda: ei cred ca suntem cu totii in ghearele lor. Poate ar fi nevoie sa le demonstram acestor trepadusi ca pacientul, chiar bolnav fiind, se poate vindeca. Acum intelegem de unde origineaza atacurile la adresa identitatii, credintei si a traditiilor noastre romanesti?
Ati sarbatorit Valentine’s day”? Va despartiti cu „o zi buna” in loc de Doamne ajuta al nostru? Le oferiti copiilor minunatele console video si filmele „pentru copii” distrugatoare de suflet si minte? Dar la Mc Donald’s cand i-ati dus ultima oara?

Ar fi multe de spus, dar las loc unor comentatori ai aceluiasi articol – mesajele sunt ne-alterate, cu exceptia unor mici corecturi ale unor greseli facute din graba:

Gabriela: „Oamenii fara Dumnezeu sunt vulnerabili, niste marionete fara identitate si principii, o masa fara valoare pe care masonii o pot controla. Asta este in societatea moderna lupta cu Diavolul, asa se manifesta el, foarte pasnic si prietenos, fara ca noi macar sa bagam de seama ca ne-am vandut sufletul, de cele mai multe ori din cauza ignorantei noastre.

Trebuie sa acceptam homosexualitatea ca pe ceva normal, chiar daca ea este o plaga. Si in Occident in mare parte s-a reusit acest lucru, tocmai pentru ca oamenii sunt opaci, ignoranti nu cred in valorile sfinte, duminica nu merg la Biserica, Paste si Craciunul sunt doar prilej de a merge in vacanta si a primi cadouri etc…Eu traiesc in Occident si simt cel mai bine influenta masonilor in societate. Si faptul ca am credinta in Dumnezeu ma ajuta sa trec peste uniformizarea in care suntem obligati sa traim, fara valori, fara identitati.”

Vic: „Asta este fata adevarata a masoneriei. Sa fie clar pentru toti cine este Marele Arhitect la care se inchina masonii si caruia ii dau juramant – aghiutza, michidutza sau scaraotzki, cum doriti voi sa-l numiti. Si Domnii Masoni, mai ales in Romania, o fac pe credinciosii si patriotii, marii barbati ai neamului. Aghiutza este stapanul lor.”

Ion: „iata ca mondialistii au tot interesul sa omoare europa…europa are cultura ei deja multiculturala bazata pe traditii si valori ! …negri… pai negri sa stea la ei in africa sau sa adopte valorile tarii unde stau, ….arabii la fel ! n-avem nevoie de asa zisa cultura a lor … vad un negru care se pisa intr-o statie de metrou, vad un arab care e imbracat ca o mumie…vad propagarea islamismului in Europa si decaderea crestinatatii…

Un slogan pe o reclama in Bruxelles spune „multiculturalismul este bogatia noastra„: si arata , nebrii si arabi …zambesc amar si zic: da, este exact cum ai pune un pahar de apa chioara intr-o carafa de vin de chateau frantzuzesc ! rezultatul este distrugerea calitatii vietii europenilor prin importarea problemelor africane, arabe samd. Cresterea somajului si pierderea joburilor si datorita migrantilor , de pe alte continenente.

Distrugerea identitatilor nationale, saracirea europenilor, si dirijarea lor prin aceleasi tehnici… Nu, bogatia Europei consta in valorile tarilor europene si nu in canibalismul de-acum 2-300 de ani ! cine pe cine a civilizat?

Cum deschizi gura si zici negru, cica esti rasist…si ? pai ce e vina mea ca negru e negru? el cand se adreseaza albului o face cu ura si pejorativ. Homosexalul cica e discriminat ! Adica majoritatea e de vina si nu invers ! Nu ! Daca majoritatea decide oriunde, atunci…?

Arabii, asiaticii au problemele lor si nimeni nu-i schimba, exp: tiganii tot tigani sunt si in ziua de azi desi sunt pe capul nostru de cateva secole: Nu ei nu vor sa se schimbe si sa se adapteze valorilor noastre ! in Belgia sunt belgieni care habar n-au sa vorbeasca una din limbile nationale : ei sunt arabi… desi sunt si multi arabi care au mai adoptat cate ceva, dar tot arabi sunt in comportament si religie! ce vor ei? Distrugerea crestinatatii si adoptarea islamului peste tot! Cum ? Prin inmultire un arab face 10 copii iar copii lor la fel 10x10x10 si iata ca in 3 generatii sunt 1000 iar noi tot 2-10 ! Deci atentie popoare europene !„

Sursa: eufrosin.wordpress.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке