pantaru-si-dolea--investiti-oficial-in-functia-de-judecator-la-ccNota redactiei: La 22 februarie 2013, Dl. Igor Dolea și Dl. Tudor Panțîru au depus în plenul Parlamentului jurământul de învestitură în funcția de judecători ai Curții Constituționale, ca urmare a desemnării lor de către Consiliul Superior al Magistraturii.
Componența judecătorilor CC  urma să fie modificată ulterior expirării mandatelor a patru judecători din șase, în luna februarie 2013.  Conform Legii privind Curtea Constituțională,  componența CC va fi deplină după numirea a încă doi judecători de către Parlament. În prezent, funcționalitatea Curții urmează a fi asigurată de cvorumul actual de patru judecători:
1.      Alexandru Tănase – președinte;
2.      Igor Dolea – judecător;
3.      Tudor Panțîru – judecător;
4.      Petru Railean – judecător.

Să accept sau ba propunerea de-a deveni…mason?

 Masoni multicolori are semiMoldova și țoți milionari în euro, în cel mai rău caz, miliardari, în lei, evident.

Citesc “Niște țărani” ai masonului Dinu Săraru, ascult „Umbra” masonului Nicu Alifantis, dar gîndurile-mi fug tot spre masonii moldoeuropeni, de care s-ar fi putut  în curînd să fiu legat pe viață.

Gîndurile mele, foarte singurele, au evadat spre  Sturza, prieten cu Patriciu, dar și cu omul de afaceri, de MVD și KGB Koman, cică mason de prim rang al guberniei.

Spre liberal-democratul cu acte în regulă  Sedlețki, ulterior decorat de președintele Ghimpu  cu Ordinul „Gloria Muncii Capitaliste”, iar un alt mason, zis Dolea, devine „Om emerit al Universului”, adică neprihănit, îndumnezeit, nu altceva.

Nu în zadar domnia sa e membru în toate  colegiile…de justiție.

Masoneria își propulsează cadrele peste tot.

De la Primărie la Guvern, Parlament și Președinție.

Dar acum cîteva date…Pentru o simplă incursiune în temă. Dacă nu știați…

„Membrii Francmasoneriei sunt împărţiţi în grade oculte. Membrii dintr-un grad nu ştiu nici cine face parte dintr-un grad superior, nici cine face parte din acelaşi grad cu ei. Ştiu numai cine face parte din gradele inferioare. Din punct de vedere al numărului gradelor, precum şi al altor caracteristici rituale, Francmasoneria se împarte în diferite rituri. Astfel există Francmasonerie ioanită sau albastră. Membrii acesteia sunt împărţiţi numai în trei grade: ucenic, calfă şi maestru. Apoi este Ritul scoţian sau roşu şi cuprinde aşa zisele grade înalte, 30 la număr, iar şi mai sus de acestea sunt gradele invizibile. De obicei însă Francmasoneria ioanită nu există decât ca treaptă inferioară, supusa celei scoţiene. Gradele înalte şi cele invizibile sunt cele care conduc din umbră toată vasta organizaţie a Francmasoneriei, în mod unitar, pe tot globul pământesc. Ridicarea într-un grad nu se face prin alegerea de jos, ci prin selecţie de sus; cei din gradele superioare ridică pe cine vor dintr-un grad inferior la un grad superior. Intrarea în orice grad se face printr-un jurământ înfricoşător şi printr-o iniţiere. Prin jurământ, cel ce intră în gradul nou se obligă să păstreze secretul faţă de tot ce va vedea şi va cunoaşte în acest grad. Prin iniţiere i se comunică taine din învăţătură şi misiunea Francmasoneriei, necunoscută de gradele inferioare. Secretele comunicate gradelor inferioare sunt anodine, dar cele comunicate gradelor superioare sunt grozave. Iată jurământul prestat de ucenicul Francmasoneriei ioanite: “Jur înaintea Marelui Arhitect al pământului că nu voi descoperi nimic, nici prin semne, gesturi sau altceva ce poate descoperi şi indica ceva ce nu trebuie descoperit. În caz de călcare a jurământului primesc să mi se taie beregata, să mi se scoată ochii, să mi se găurească pieptul, să mi se smulgă inima, să mi se scoată măruntaiele din trup, să se ardă, să se prefacă în cenuşă şi să se arunce în fundul mării sau să se împrăştie în cele patru vânturi pe faţa pământului”.  Avem de-a face deci cu un fel de cult misteriaco-cabalistic.

Evreii au un rol preponderent, chiar dominant în Francmasonerie. Toate gradele înalte şi invizibile au fost create şi sunt ocupate de ei. Francmasoneria este nevoită să aibă 2 organizaţii:  una pe care o cunoaştem cu toţii şi alta ascunsă,  rămasă necunoscută chiar pentru imensa majoritate a propriilor ei aderenţi până în ziua de astăzi.

Iată cum secretul păzit de jurăminte îngrozitoare face ca doar cei din cercurile superioare să cunoască teribilul adevăr despre francmasonerie. Aceia care se lasă înşelaţi de masca de societate de binefacere creată de  intensa propagandă pro masonică nici nu bănuiesc cui servesc de fapt.”(sursa: ziarulatac.ro).

Masoneria noastră  este, de fapt, adevăratul Guvern al R Moldova, aici regăsindu-se și Pilat, și Lupcinski, și Dacoff, și Urepchean, ultimii 3 mai și fiind unicii membri din partea R Moldova ai Marii Loje Internaționale, adică ai Guvernului Mondial!

Și masonii moldoveni, carevasăzică,  nu discută despre religie și politică.

De acord. Ei nu o discută, ei numai…O FAC!

Ceilalți doar se dau cu votatul și semnatul, că n-au încotro.

De ce, oare, or fi doar cei 3 unicii membri ai Marii Loje Internaționale, reprezentanți ai semiMoldovei în ea?

Fiindcă sunt și cei mai bogați dintre masoni și cu cele mai mari relații politico-economico-mafiote, existente atît între ei și Rusia, Anglia(Regina-mamă a masonilor!), România, Ucraina, Israel, SUA, dar și între ei și mafia lui Karamalak și ceilalți criminali în legalitate?

Eu, unul, cred că cei 3 sunt cei mai bogați doar  din punct de vedere  spiritual, nu ca noi, prostimea care-i adoră la nesfîrșit.

O simplă întîmplare e că cei 3 și ceilalți 160 de masoni moldoveni sunt, fără excepție, din 1989 și pînă azi la Putere?

Chiar așa?

O simplă întîmplare să fie că aceștia nu cred în Iisus Mîntuitorul, au alți dumnezei, nu cred în familie, sunt afemeiați notorii, familia pentru ei nu înseamnă mai nimic, iar legiferarea și promovarea minorităților sexuale  înseamnă mai totul pentru masoni?

Of, PLDM, PLDM…

Chiar că ești un cuibușor de nebunii pentru toți cosmopoliții, lepădați și de Neam și de Dumnezeu!

Și nu numai PLDM…

Iată membrii Masoneriei moldave:

Catan, Coman, Stepuleac-1, Stepuleac-2, Andronic, Zapadinski, Munteanu, Ababii, Țîbîrnă, Ciobanu, Sedlețki(fondator, membru în Consiliul de administrație), Urechean, Sigalus, Guțu, Olaru, Josan, Șarban, Dascăl, Popa, Gurdiș, Șișkov, Vidrașcu, Cojocaru, Cecan(!), Berlinski, Cioclea, Boțan(!),Filat, Stratulat, Madan([email protected] Consiliu la 2009),Filip, Ursu, Axenti, Dacoff, Cociug, Urepchean, Lupcinski, Vieru([email protected] în Comisia Control și revizie), Bujenița, Dolea([email protected] Consiliu), Dede([email protected] Consiliu), Băieșu([email protected] Consiliu), Catrinescu, Florea, Trocin, Gumenîi, Agache, Mocreac([email protected] în Comisia Control și revizie), Șeican, Galben, Slonovski([email protected] Consiliu),Moșneaga, Matcovchi(altul), Ciumacenco, Lipceanu, Poalelungi, Țurcanu, Bivol, Hotineanu, Furtună, Prisacari, Prisăcaru, Curtoglo, Pleșca, Țărnă, Gorbuli, Andronic, Rusnac, Lupașcu, Braghiș, Cheptine([email protected] în Comisia Control și revizie),Gherman, Gurițanu, Mereuță, Stașcov,Tricolici(el e!),Vartic, Morei, Moțpan, Ciobanu(el e!), Cotorobai,

și …Vasilcău, lipsă pînă la 14 octombrie  2012.

Or fi? N-or fi?

La toți anii fericiți, domnilor masoni!

…Și o știre de ultimă oră, dacă doriți.

Ieri, la orele 16.03, cînd am reușit să pun ultimul punct din acest pamflet,sunt telefonat de un mic secretar al unui mare maestru,care a triluit exact așa:

Multstimate Maestre!

Suntem extaziați la culme de reclama pe care ați dăruit-o colegilor noștri masoni și celor 16 Jilțuri de necreștini din toată republica. Ieri am avut o  ședință a celor 9 membri-fondatori și de comun acord am hotărît să vă invităm, cu titlu de excepție, în Jilțul Central al Patriei, unde, alături de dl Pilat și ceilalți frați scumpi  ai DVS, veți contribui din plin la prosperarea noastră, a tuturor…celor din Lojă sau Jilț, sau Fotoliu, sau Divan, sau Pat, sau Crivat sau cum doriți Dvs să-i ziceți, precum măiestrit vă atît de mult pricepeți la scris.

Cu stimă și respect,

Al dvs su(s)pus frate,

Boțan.”

Na, trebuie să recunosc, îmi cam luase piuitul, dar repede mi-am revenit acasă și i-am răspuns:

Sunt de acord, cu o singură condiție”.

„Porunciți”, mi-a SISiit acel Boțan.

Sunt de acord, repet, doar dacă nu mă veți obliga să depun la intrare 500 euro, să achit o taxă lunară de 10 euroi  și să pronunț  următorul jurămînt satanic:

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor sa nu descopar niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor. Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vreun fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau mi se va descoperi in viitor.

Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:

– sa mi se arda buzele cu fier inrosit

– sa mi se taie o mana

– sa mi se smulga limba din gura

– sa mi se reteze gatul

– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars si cenusa aruncata in vant .”

La pronunțarea  ultimului cuvînt  Boțan aruncase  brusc  receptorul, iar eu am început așa dintr-odată să plîng…

Lacrimi mari, de bucurie lacrimi se rostogoleau dumnezeiește de frumos pe obrazul nepătat de scîrnăvia  ce putea să mă răpească din dragostea Ta, Doamne,  pe viață!

Sursa: traianvasilcau.wordpress.com