Selectați pagina

Masca e pentru fraieri? La un seminar NATO nimeni nu a purtat mască

Masca e pentru fraieri? La un seminar NATO nimeni nu a purtat mască

La seminarul strategic ”NATO URBAN FINANCIAR”, care a avut loc la Turda, nimeni nu a purtat mască. Evenimentul s-a ținut la Hotelul Salis din municipiul Turda, relatează stiridecluj.ro

seminar nato participanti fara masca

Masca e pentru fraieri? La un seminar NATO nimeni nu a purtat mască

Între cei care nu au purtat mască se numără: Matei CRISTIAN (Primar Municipiul TURDA), Victor AILENI (expert in politici si strategii NATO), Prof.univ.dr. Theodora BENEDEK. Dr. Mădălina NEACȘU (Doctor in Informatii si Securitate Nationala/NATO URBAN). De altfel, niciunul dintre invitații care apar în pozele de la eveniment nu poartă mască, cu toate că aceasta este obligatorie.

Seminarul și-a propus să discute despre solutiile si masurile de relansare economica post pandemie.

MAPN a anunțat că a dat startul la licitatii publice militare majore: aproximativ 30 milioane de Euro alocati pentru Baza Militara NATO de la Tunari, aproximativ 250 milioane Euro pentru baza Militara de la Campia Turzii, 100 milioane Euro pentru Comandamentul NATO de la Sibiu si, recent, 400 milioane Euro pentru Baza Militara de la Kogalniceanu, urmand, in curand, si alocarea de resurse financiare NATO pentru alte baze miltare aflate de pe teritoriul Romaniei.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *