Ca în Gibraltar. Sau în Israel. Sau în Chile, Ungaria și alte țări în care autoritățile nelegitime s-au lăudat că au realizat vaccinarea generalizată a populației. În mod previzibil, așa-numitul „vaccin” ucigaș de șobolani a fost singurul factor care a declanșat răni și decese în India. Niciun virus care nu există.

tragedie covid india

Masacrul actual din India provocat de vaccinarea în masă!

Vaccin ”, două scopuri: uciderea și îmbolnăvirea masivă

Este cineva surprins acolo? În orice caz, „vaccinul” face exact ceea ce a fost conceput să facă: să omoare și să te îmbolnăvească. India, după inocularea infamă și masivă: 350.000 de cazuri noi de presupus coronavirus în 24 de ore și 2.767 de persoane au murit.

Și respectând scenariul sumbru al sociopaților globalisti, se vorbește deja despre o „variantă indiană” care a fost detectată în Belgia, Regatul Unit, Elveția și, duminica trecută, în Grecia. Procedeul continuă cu alte variante false ale unui virus inexistent.

Asistăm la un genocid cauzat de „vaccinuri”

Și vă las graficul revelator. În el puteți vedea clar cum curba morții din cauza covidului fantomatic, când a început „vaccinarea”, era în declin, apropiindu-se de aproape „dispariția” sa. Două săptămâni mai târziu, curba „contagierii” o ia razna și întreaga țară este martora unei catastrofe provocate de „vaccinuri”. Organizațiile oficiale și mass-media aflat în slujba lor continuă să mintă cu nerușinare și atribuie din nou decesele în masă cauzate de vaccinuri noilor „focare covid”: farsa atroce a „imunizării” globale devine din ce în ce mai evidentă în ochii unei părți a îndureraților.

Și să ne amintim, de câte ori este nevoie, că asistăm la un genocid global deliberat și premeditat, cu jurnaliști, politicieni, polițiști și medici, și un foarte lung etcetera care colaborează în această brutală fraudă eugenică. Unii cu bună știință, iar alții din ignoranță.

grafic vaccinare covid india

Masacrul actual din India provocat de vaccinarea în masă!

Sursa: https://www.alertadigital.com/2021/04/28/en-india-nadie-esta-muriendo-de-la-supuesta-covid-es-la-vacunacion-masiva-la-que-esta-originando-la-presente-escabechina/

Traducere: Blog-ul Invictus