Selectați pagina

Mărturiile singurului supraviețuitor al trupei rock după tsunami-ul din Indonezia: Sub apă nu am putut decât să mă rog: “Iisuse Hristoase, ajutor!”

Mărturiile singurului supraviețuitor al trupei rock după tsunami-ul din Indonezia: Sub apă nu am putut decât să mă rog: “Iisuse Hristoase, ajutor!”

Patru membri ai unei trupe au fost uciși în urma unui tsunami violent care a lovit Indonezia. Aceștia se aflau pe scenă și au fost luați de viitură chiar în timpul unei reprezentații.

În înregistrarea video difuzată pe reţelele de socializare pot fi văzuţi petrecăreţii care se bucură de muzică, dar care sunt cuprinşi de panică după ce valurile au izbit scena.

Sub apă nu am putut decât să mă rog: “Iisuse Hristoase, ajutor!”, a declarat Zack, unul dintre membrii din echipa formaţiei rock Seventeen, care a povestit pe Instagram cum s-a zbătut după ce a fost luat de valuri.

În ultimele secunde aproape am rămas fără aer”, a spus el adăugând că a supravieţuit agăţându-se de o parte a scenei prăbuşite.

După această tragedie, solistul vocal al formației Seventeen a anunțat cu ochii în lacrimi că basistul și managerul trupei au murit.

De asemenea, ceilalți 3 membri ai formației și soția solistului vocal sunt dați dispăruți.

Vă rog rugați-vă să-i putem găsi pe Andi, Herman, Ujang și pe soția mea”, a mai spus el.

https://www.instagram.com/p/BrtX9T6Bjc3/?utm_source=ig_embed

Circa 200 sute de angajaţi ai societăţii naţionale de electricitate Perusahaan Listrik Negara (PLN) şi membri ai familiilor acestora care se adunaseră pe plaja Tanjung Lesung pentru a participa la petrecerea de sfârşit de an a companiei au fost surprinşi de un tsunami produs sâmbătă seara.

Cel puţin 222 de oameni au murit şi aproape 843 au fost răniți după ce un tsunami a lovit Indonezia, potrivit BBC News. Bilanțul numărului victimelor ar putea crește, au anunțat autoritățile.

Sursa: Daily Mail via stirileprotv

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii