Focșănenii au făcut un clip video prin care le transmit politicienilor că nu-i mai votează dacă aceștia votează în favoarea legii obligativității vaccinării.

O femeie care a participat la protestul de la Focșani împotriva obligativității vaccinării, a dat o mărturie puternică despre experiența pe care a avut-o cu vaccinarea propriului copil:

„La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!”

Femeia nu vrea să fie obligată să-și vaccineze copiii după experiența pe care a avut-o.

Clipul video mai conține mesaje ale diverșilor participanți la protest, care le spun parlamentarilor că nu-i mai votează în cazul în care aceștia aprobă legea.

VIDEO: ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă. Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!”. Mesaje tranșante ale vrâncenilor cu privire la obligativitatea vaccinării! ”Dacă votezi legea, EU NU TE VOTEZ LA ALEGERI!”

Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Ne pronunțăm în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.

Autor: Cristi Irimia,  Stiripentruviata.ro