Selectați pagina

Marius Ianuș: O invocare a necuratului la care acesta a răspuns…

Marius Ianuș: O invocare a necuratului la care acesta a răspuns…

Vă rog să priviți cu atenție afișele lansării albumului pe care îl performa acea trupă în acel club:

15609

Oare cine e șarpele, eternul șarpe, balaurul? Cine poate fi?

Dar cine poate fi celălalt personaj, cel distrus de balaur prin foc, cel care are pe piept sigla trupei (un cap de mort pe un fel de disc de vinil, pe care apare de două ori și pentagonul, un simbol satanist…)?

goodbye_to_gravity_53144300

goodbye-to-gravity

Ce s-a întâmplat e destul de clar, pentru mine. S-a făcut, voluntar sau nu, o vrăjitorie, o invocare a duhurilor necurate, la care (Dumnezeu ridicându-și mâna de pe acei tineri zăpăciți, ca să ne dea o lecție în chiar ziua acestei sărbători vrăjitorești a „Helloweenului”) acele duhuri au răspuns…

Dar câtă vrăjitorie nu e în mass-media, în publicitate, și în mai toate produsele artistice iraționale?

În liceu eu am fost ca și tinerii din acel club. Ascultam Metallica și Sepultura (care se traduce prin „Înmormântarea”) și dădeam tare din cap, ca un oligofren, șocând lumea. Și am fost mai „anarhist” decât cei din acea trupă. Pe vremea facultății, pe acoperișul unui cinematograf bucureștean, căutam să le explic conducătorilor anarhiștilor din țară, niște punkiști fără direcție, ce este „anarhismul sindicalist”… Eram (văzut ca) un fel de șef al lor…

Ce s-ar fi întâmplat dacă m-ar fi luat Dumnezeu în liceu sau în facultate? Unde aș fi ajuns?

Doamne ferește! Nici nu vreau să mă gândesc…

Asta e problema acum, oameni buni!… Nu vedeți că Dumnezeu ne-a dat semn, ca să ne pocăim și să ne întoarcem la El? E posibil să fie atâtea coincidențe? (Helloween, muzică și imagini și sigle sataniste și cu corespondențe clare cu ce s-a întâmplat – prima piesă a albumului lansat acolo se numește chiar „Ziua în care vom muri” etc… Sunt prea multe coincidențe, iar ele trimit la magie/vrăjitorie.)

Trebuie să renunțăm la Helloween și la aceste muzici spurcate și să ne întoarcem în Biserică și, prin Biserică (altfel e aproape imposibil), la Dumnezeu!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. Radu Humor

  Aşa-i !
  Din păcate, mai toţi cei despre care se vorbeşte la tv, fie decedaţi, fie internaţi în spitale, sunt prezentaţi în fotografii anterioare, făcând semnul drăcesc !
  E firul ce-i uneşte pe rătăcitorul lor drum. Doamne Fereşte !
  Ţie, un Doamne Ajută!, în tot ce faci .

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *