Selectați pagina

Mare atenţie atunci când consumaţi porumb fiert! Culturile modificate genetic pot infecta oamenii

Mare atenţie atunci când consumaţi porumb fiert! Culturile modificate genetic pot infecta oamenii

Într-un studiu publicat de Public Library of Science (Plos), cercetătorii au subliniat fapul că există suficiente dovezi că fragmentele de ADN derivate transportă gene complete, care pot intra în sistemul circulator printr-un mecansim necunoscut.

Într-o probă de sânge concetraţia relativă a AND-ului de plante este mai mare decât AND-ul uman. Studiul s-a bazat pe analiza a peste 1000 de probe umane din patru studii independente. PLOS este un jurnal respectat care acoperă cercetarea primară a disciplinelor din cadrul științei și medicinei. Este minunat să vedem acest studiu publicat, acest lucru confirmând ceea ce mulți au suspectat de ani de zile.

Când vine vorba de culturi și alimente modificate genetic, nu avem nici o idee despre efectele pe termen lung pe care le pot avea. Nu există nici o posibilate ca aceste produse să fie testate pe o populație destul de mare și pe un timp îndelungat ca să putem spune cu certitudine că sunt inofensive.

Geneticianul David Suzuki și-a exprimat recent îngrijorarea, spunând că ființele umane fac parte dintr-un “experiment genetic masiv” pe parcursul multor ani, deoarece mulți oameni continuă să consume OMG-uri, scrie healthy-romania.ro

Progresele în domeniul științei genomului de-a lungul ultimilor ani au arătat că organismele pot partaja genele lor. Înainte de această descoperire se credea că genele se puteau împărți doar între membrii individuali ai unei specii prin reproducere. Geneticienii urmăreau de obicei moștenirea genelor în ceea ce ei ar numi “mod vertical”, cum ar fi reproducerea unui mascul și o femelă.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *