Selectați pagina

Maica Domnului readuce la viață un bebeluș născut prematur

Maica Domnului readuce la viață un bebeluș născut prematur

Micutul Anastasie s-a nascut la doar sase luni si jumatate. Cand medicii l-au bagat la incubator abia daca mai respira. Dupa parerea lor era cu neputinta sa mai traiasca. Asa ca bebelusul se lupta singur intre viata si moarte, fara sa-i da cineva importanta mai ales ca nu mai erau sperante.

O asistenta credincioasa si milostiva se mahnise pentru sarmanul prunc si s-a gandit sa-l ajute folosind armele credintei. L-a uns cu ulei de la candela Maicii Domnului ,,Varnacovas”, astfel Anastasie a intrat sub Acoperamantul protectaor al Maicii Domnului. Baietelul pe jumatate mort, in scurt timp, invingand toate previziunile medicilor, si-a revenit, s-a inzdravenit si intr-adevar a inviat!

Medicii s-au mirat. Nu știau cărui fapt să datoreze această revenire. Insa credincioasa si milostiva sora medicala stia – si noi impreuna cu ea – carora ne-a povestit cu multa admiratie despre puterea vindecatoare care o detine binecuvantatul untdelemn al Presfintei, atunci cand e folosit cu credinta.

(Minunile Maicii Domnului în Sfânta Mănăstire a Maicii Domnului Varnakovas, Mitropolia Fokidos, Sfânta Mănăstire a Maicii Domnului Varnakovas, Dorida, 2011, pp. 86-87) http://agiameteora.net

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *