Selectați pagina

LUMEA SE ÎNDREAPTĂ CU PAȘI REPEZI SPRE ÎMPĂRĂȚIA LUI ANTIHRIST… Identitatea digitală prinde contur în întreaga lume

LUMEA SE ÎNDREAPTĂ CU PAȘI REPEZI SPRE ÎMPĂRĂȚIA LUI ANTIHRIST… Identitatea digitală prinde contur în întreaga lume

Nota redacţiei: Dragi frați și surori întru Hristos! În contextul pandemiilor, al războaielor și al amenințărilor de foamete și cataclism în întreaga lume, există o grabă de a digitaliza orice și totul și, în special, se fac eforturi pentru a identifica oamenii și a crea avataruri digitale ale acestora în sistemul electronic al diavolului. Cine are urechi de auzit să audă!

Ciornă automată

Ciornă automată

Identitatea digitală se conturează peste tot în lume.

Uniunea Europeană se mișcă rapid pentru a adopta un sistem transnațional de identitate digitală, deși afirmă că acesta va fi doar voluntar.

Portofelul de identitate digitală va înlocui pașaportul, va conține informații financiare, vize, cardul medical, vaccinurile și diplomele dumneavoastră.

FRANȚA: Serviciul de garantare a identității digitale („SGIN”), anunțat prin decret la 26 aprilie, a fost adoptat în conformitate cu cele mai recente directive ale Comisiei Europene.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Anonim

  Eh rahat!Nu te poate obliga nimeni sa faci ceva inpotriva vointei tale!Si nici silit sa te microcipeze!

  Răspuns
 2. Anonim

  Daca noi romanii dacii liberi care mai cred in Dumnezeu tara si pamantul nostru nu vom lua atitudine , nu vom avea coaloana vertebrala nu vom avea sange de dac in noi sa spunem nu la tot ce ne baga globalistii pe gat ne meritam soarta. Ocultantii si satanistii astia care ne au distrus si acum suntem slugi in tara noastra ei cred ca si biserica credinta noastra in Hristos Maica Domnului si totii Sfintii o pot distruge. Niciodata nu o sa l poata distruge pe Hristos atata timp cat mai sunt duhovnici si sfinti in muntii nostri nu le reuseste nimic si nici nu o sa reuseasca daca avem un duhovnic traitor langa noi si el va avea asupra lui Sf Antimis copia discul si potirul noi crestinii vom putea savarsi Sf Liturghie si in catacombe si ne vom impartasi cu Hristos. Ce pot ei face omoara trupul dar sufletul nul poate lua este al Creatorului Dumnezeu. Ocultantii sau ancorat aici in starea asta materiala in aceasta matrice si nu mai pot iesi crezand ca totul este al lor fals nimeni si nimic nu poate stapani pamantul . Hristos a spus ce poate da omul in schimb ca sa poata sa si cumere sufletul si viata sa fie nemuritor pe pamant . Nimic trupul va merge in tarana si sufletul in vesnicie de unde este de fel scanteie din Creator asa ca lasati sa vina ce e de venit toate sunt cu voia Domnului noi sa ne pregatim sufletul ptr vesnicie si sa ne castigam pacea si linistea sufleteasca aici si toate ce ne sunt de folos ni se vor adauga noua .Amin fratilor in Hristos si daci autentici !

  Răspuns
 3. Anonim

  Aici nu este vorba de cine ești ci de om așa ca pocăință.doar așa poți birui

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке