chip2La sfârşitul anului trecut mass-media italiene (în special, ziarul Corrire di Roma) au anunţat, că din mai an. 2014 în toată Europa nou-născuţilor în mod obligatoriu li se vor implanta sub piele microcip, microschemă. Dimensiunea acestui nano-dispozitiv dimensiunea căruia e de aproximativ a cât un bob de orez, şi lucrează aceasta pe baza pasivei tehnologii (NWO). Asemenea microcipuri, precum este menţionat în articol, vor fi în mod special benefice în cazul dispariţiei sau a furtului copilului.

Rezultă din această publicaţie, că „multe ţări deja introduc microcip prin vaccinare. Astfel de microcip conţine informaţia despre omul-purtător, iar schemele GPS a noii generaţii dinăuntru mircoschemei permit identificarea omul-purtător de microcip cu precizia până la 5 metri.

Microcipul va fi conectat nemijlocit la satelit, care va controla cu conexiunile. Aşa microcip fiecare doritor îşi poate implanta sieşi sau copiilor proprii gratuit, necontând data naşterii, îndeplinind formularul de cerere. Introducerea cipului va fi absolut nedureros, aşa precum cipul va fi implantat sub piele, în cotul stâng”, – calmează „Corriere di Roma” …

Se termină articolul cu exclamaţii şi lozinci în susţinerea asemenea tehnologii cu mulţumiri pentru apariţia lor, care, după părerea autorului publicării, la general vorbind, ne aduce nouă „pace şi securitate”.

Iar câţiva ani mai devreme savanţii americani, se pare, deja au implantat în creerul uman cip cu ajutorul căruia te poţi conecta la Internet. S-a întâmplat aceasta în SUA, la data de 9 octombrie 2009. Scopul invenţiei constă în aceea, că tehnologia va fi posibilă de a o aplica pentru conexiunea cu Internet nemijlocit cu creerul. Noul cip funcţionează la fel ca un modem: transmite informaţia din creer pe HDD (Hard Drive) şi invers. Inovaţia deschide o mulţime de oportunităţi, spre exemplu, omul cu aşa dispozitiv în viitor va putea controla cu membre artificiale cu puterea gândirii. Cercetătorul din Universitatea Visconsin-Madison Adam Wilson deja a reuşit să transmită un mesaj în reţeaua socială twitter exclusiv cu ajutorul activităţii creerului.

El a elaborat dispoziticul, care are imaginea unei pălării cu electrozi, cu ajutorul căreia se fac cercetări în domeniul activităţii creerului – encefalograma. Renumitul savant Boris Catţ, care predă lecţii pe tema intelectului artificial la Universitatea din Sussex în Regatul Unit, mai devreme a anunţat, că lumea stă la pragul neuro-revoluţiei.

Tradus pentru Apărătorul de pe 3rm.info