Ce a spus Montagnier acum un an?

„Se face o manipulare în jurul acestui virus – coronavirusul provenit de la liliac -, cineva i-a adăugat secvențe genetice, în special de la HIV, de la virusul SIDA … Nu este o mutație care să apară firesc. Este opera unor profesioniști, a biologilor moleculari … o muncă precisă și minuțioasă”.

luc montagnier

Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel: Nu există nicio șansă de supraviețuire pentru cei vaccinați. Vaccinările ar trebui să se oprească!

Tot el spune: „Nu există nicio șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre „vaccinurile” Covid, pentru cei care au fost vaccinați împotriva virusului „chinezesc”, cum el însuși caracterizează coronavirusul. Nu există nicio speranță și nici o vindecare posibilă. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm cadavrele”.

Aceste afirmații sunt, fără îndoială, șocante și cu siguranță terifiante, având în vedere că, potrivit datelor oficiale, aproximativ 1 miliard de oameni din întreaga lume au fost deja vaccinați. De fapt, dacă datele sunt reale, va exista o crimă de o magnitudine incredibilă, care va face ca cele două războaie mondiale să pară un mizilic.

Alți profesori de frunte, profesori de renume mondial și mii de medici din toată lumea au făcut declarații în aceeași direcție cu laureatul Nobel francez.

În special, profesorul germano – thailandez al Universității germane din Mainz, Sucharit Bhakdi, adresându-se populației mondiale, o implora cu următoarele cuvinte:

„Nu credeți … nu credeți această minciună! Nu credeți, pentru numele lui Dumnezeu! Și, pentru numele lui Dumnezeu, informați-vă înainte de a vă permite să vă vaccinați pe voi înșivă și pe cei dragi!

Pentru că, dacă ați fost vaccinați odată, acele limfocite, dacă se întâmplă din nou, vor deveni și mai active. Deci, acest lucru explică de ce al doilea vaccin este întotdeauna mai rău decât primul, deoarece este amplificatorul (rapelul), nu? Și, pentru Dumnezeu … nu-l faceți a treia sau a patra oară, pentru că, dacă îl veți face, veți contribui la decimarea populației mondiale”.

În plus, profesorul irlandez al Universității din Dublin, Dolores Cahill, fost vicepreședinte al Comitetului științific al Inițiativei medicamentelor inovatoare (IMI), declarase în urmă cu câteva luni: „Un procent mare dintre cei care au făcut vaccinul ARNm vor muri în decurs de un an … studiile pe animale ne-au arătat că până la 50% vor muri. Mai ales, până la 80% dintre persoanele din grupa de vârstă între 45 și 80 de ani vor avea complicații grave de sănătate sau vor muri”.

Fostul vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, a declarat, de asemenea, următoarele: „Este prea târziu pentru a salva pe oricine a fost vaccinat cu vreunul dintre vaccinurile Covid-19. Miliarde de oameni sunt condamnați la moarte sigură, imuabilă și dureroasă. Oricine a primit injecția va muri cu siguranță prematur, în decurs de cel mult 3 ani, în cel mai optimist scenariu”.

De ce se face propagandă sistematică în mass-media în majoritatea țărilor, încât i-au făcut pe oameni să-și piardă mințile sub regimul fricii de moartea prin infectarea cu Covid și să expedieze sumar orice altă opinie științifică?

Și numai diferența de opinii din comunitatea medicală științifică este un motiv suficient pentru a nu accepta niciunul dintre „vaccinurile” COVID-19. Desigur, există oameni care nu știu nimic despre acest lucru și, prin urmare, merg să se vaccineze fără nicio grijă. Oamenii ar trebui să nu mai meargă la centrele de vaccinare, iar vaccinările ar trebui să se oprească ACUM.

SURSE:

lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/04/17/le-coronavirus-fabrique-a-partir-du-virus-du-sida-la-these-tres-contestee-du-pr-luc-montagnier_6036972_4355770.html

thestar.com.my/news/regional/2020/04/21/experts-accusation-that-covid-19-virus-originates-in-lab-is-false-and-wrong

marseillenews.net/toutes-les-personnes-vaccinees-contre-le-covid-mourront-previent-le-virologue-francais-%E2%8B%86.html

https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1178172692637838/ (Video in engleză)

Makeleio.gr – Το Site των μεγάλων αποκαλύψεων!

lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death