Selectați pagina

Luaţi aminte!

Luaţi aminte!

 Începînd cu 1 iunie 2013 copilul dumneavoastră

inconştient poate deveni victima propriei naivităţi! 

Un singur apel telefonic la linia fierbinte vă poate despărţi de el pentru totdeauna!

Pe data de 1 iunie 2013 Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei lansează –

Linia de asistenţă telefonică gratuită pentru toţi copii din Moldova.

Linia telefonică este destinată aparent pentru informarea autorităţilor privind  comportamentul incorect al părinţilor şi pedagogilor faţă de odraslele şi discipolii lor, iar în realitate are drept scop schimbarea şi anihilarea valorilor familiale, distrugerea relaţiei dintre părinte-copil, profesor-elev.

Astfel, în urma unui singur apel telefonic dvs., ca părinţi sau pedagogi, veţi fi suspectaţi de autorităţi, ca fiind un potenţial pericol pentru copii din motiv că neintenţionat îl neglijaţi emoţional ori v-aţi permis să ridicaţi vocea în preajma lui sau îi purtaţi o dragoste„sufocantă” etc.

Această linie e doar un nou instrument de ţinere sub control şi supraveghere necondiţionată a copiilor noştri, o nouă cursă în distrugere a celei mai temeinice celule sociale – FAMILIA!

ATENŢIONAŢI copiii despre acest eventual pericol, explicîndu-le că

printr-un singur apel s-ar putea lipsi de căldura părintească!

Mişcarea juriştilor Ortodocşi din Moldova

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. irina

  VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU ACEASTA INFORMATIE…..DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!

  Răspuns
 2. N Lae

  De fapt e vorba de distrugerea statului. Familia este o celula statala, cand dispar celulele dispare si STATUL. De ce tace AS<.struturile neguvernamentale??? Unde eAdevarul ??? De ce tace presa INDEPENDENT{ ???

  Răspuns
  • Sceptic

   Despre care structuri neguvernamentale vorbesti? Despre care presa independenta? Trezeste-te! Oare chiar nu observi ca noi, ca crestini am ramas singuri in fata raului. S-a ajuns pina la aceea ca in mare parte, chiar si ierarhii nostri nu sunt cu noi, ci ne-au tradat pt 30 de arginti.
   Iar statul ne impinge pe git diferite uriciuni, si se straduie sa ne faca conditii ca sa ne lepadam de adevarata credinta.

  • marele Păcătos

   +1

   Vine Domnul să judece, şi o să rămână doar cei ce au pe frunte pecetea semnului Sfintei Cruci, cum ne prooroceşte Sfântul Prooroc Iezechiel 9:6

   Şi mai este scris, va fi exact cum în vremea lui Noe, în vremea lui Noe s-au salvat doar 8 oameni!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *