Selectați pagina

Locuitorilor din Kiev le este interzis să cumpăre pomi de Crăciun, fără cipuri.

Locuitorilor din Kiev le este interzis să cumpăre pomi de Crăciun, fără cipuri.

De la 15 decembrie, la târgurile agricole din capitala începe vînzarea de pomi de Crăciun vii, în timp ce în magazinele Kievului se vînd doar decorațiuni de Craciun și brazi artificiali de Crăciun.

 Potrivit serviciului de presă Administrației de Stat al orașalui Kiev, de pe data de 15 decembrie, se vor deschide 120 spații special amenajate pentru ralizarea brazilor vii. Spațiile vor fi deschise în piețe și punctele staționare de comerț pînă la 31 decembrie.

“Cu scopul de a scădea prețul de vânzare cu amănuntul al brazilor, la fel ca și în anii precedenți, se organizează vînzarea brazilor naturali direct din zona silvică și târguri agricole regionale în toate zonele din oraș, la 15, 22 și 29 decembrie,” – a fost expus în declarație.

 Autoritățile subliniază că pe piață brazii vor fi doar cu senzori fără de care copacii vor fi considerați tăiați ilegal. Cu ajutorul etichetei din plastic și codului de bare cumpărătorul va putea afla mai multe despre originea copacului.

 Amintim că principalul Brad de Crăciun al Ucrainei î-și va aprinde luminițele pe 19 decembrie. Copacul artificial va fi cu efect de 3D, iar lumina de fundal va fi controlată de o programă de calculator. De la 14 decembrie, în Kreșiatka se va deschide sătucul de Crăciun, la care toți doritori vor putea să trimită o scrisoare Sf. Nicolae, să cumpere cadouri de vacanță, să participe la concursuri, iar în noaptea de revelion vor avea posibilitatea să facă o plimbare cu cămila sau struț.

 Traducere pentru apărătorul de pe: 3rm.info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii