Selectați pagina

Listă de situaţii în care oamenii practică satanismul fără să realizeze conştient acest lucru

Listă de situaţii în care oamenii practică satanismul fără să realizeze conştient acest lucru

Treptat creştinismul este înlăturat din cultura occidentală şi înlocuit cu filosofia luciferiană a iluminismului şi umanismului secular, care este în esenţă satanism.

Satanismul a pătruns pe nesimţite în conştiinţa colectivă şi acum reprezintă filosofia de viaţă a unui număr tot mai mare de oameni, care au renunţat la mântuire şi Hristos şi venerează Ego-ul şi cele lumeşti.

Chiar şi tu ai putea fi un satanist fără să îţi dai seama. Mai jos ai o listă de situaţii în care oamenii practică satanismul fără să realizeze conştient acest lucru.

– Dacă îţi ghidezi viaţa după principiul că trebuie să cauţi să îţi îndeplineşti orice dorinţă, că poţi face tot ce vrei, că trebuie tot timpul să te distrezi şi să cauţi plăceri, fără să te gândeşti la consecinţe, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că singurele limite în viaţă sunt doar în mintea ta, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă nu ai compasiune şi milă pentru cei săraci, slabi şi năpăstuiţi şi consideri că sunt aşa din cauză că sunt leneşi şi nu gândesc pozitiv, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă doreşti în viaţă cât mai mult pentru tine, fără să îţi pese de ceilalţi, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti de părere că ai putea trăi mai bine dacă nu ar exista asistaţi social, pensionari, handicapaţi, şomeri etc. şi că aceştia ar trebui exterminaţi sau lăsaţi să moară, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că există oameni superiori care merită totul şi oameni inferiori care trebuie exterminaţi sau făcuţi sclavi, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti de părere că individul este mai important decât societatea, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă îţi faci tot timpul selfie-uri şi le postezi pe Facebook, Instagram sau Twitter, pentru ca ceilalţi să te admire, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti femeie şi consideri că eşti superioară bărbaţilor, că scopurile vieţii femeii sunt cariera, independenţa şi sexul ocazional, iar căsătoria, familia şi copii sunt o formă de opresiune a societăţii patriarhale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANISTĂ.

– Dacă eşti convins că îţi poţi construi singur realitatea în care trăieşti şi că poţi fi oricine îţi doreşti sau îţi imaginezi că eşti, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă faci sex doar pentru propriile senzaţii şi plăcere, fără să ai niciun sentiment faţă de partener, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă consideri că homosexualitatea, pedofilia, zoofilia, sado-masochismul, transgenderismul etc. sunt naturale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă te droghezi sau faci abuz de alcool, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă crezi că prin ştiinţă, tehnologie şi psihotehnici, poţi deveni Dumnezeu, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă pentru tine banii şi economia sunt lucruri mai importante decât oamenii, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă mergi la concerte rock, pop, hip-hop sau festivaluri precum Untold, Never Sea, Electric Castle ş.a.m.d. trebuie să ştii că participi la nişte ceremonii satanice.

– Dacă eşti creştin şi te crezi superior pentru că tu te rogi, ţii post şi respecţi canoanele şi îi urăşti pe cei care comit păcate, înseamnă că ai căzut în păcatul satanic al mândriei.

– Dacă consideri că societatea se poate schimba în mai bine şi poate progresa prin „revoluţie”, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă vrei să distrugi „Sistemul” şi să îl înlocuieşti cu unul bazat pe anarhie, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

– Dacă eşti ateist, iei în derâdere Biblia şi morala creştină şi consideri că nu există adevăr absolut, bine şi rău şi că totul se bazează pe constructe sociale, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST.

Autor: Dan Tanasescu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. John

  Salut! Poți să explici, te rog a doua liniuță: “Dacă consideri că singurele limite în viaţă sunt doar în mintea ta, ÎNSEAMNĂ CĂ EŞTI SATANIST”.
  Nu cred că o înțeleg. Vrei sa spui că trebuie să fim limitați? Iisus a spus că putem face lucruri chiar mai mari decât a făcut el. Asta nu înseamnă că nu avem limite??

  P.S.: Ai uitat sa spui că dacă mănânci animale sau produse de proveniență animală, ÎNSEAMNĂ CĂ EȘTI SATANIST.

  Te rog să îmi răspunzi sincer. Nu incerc sa fac mișto.

  Răspuns
  • Apărătorul Ortodox

   Cred că ar fi bine să îi scriţi autorului direct, dacă tot căutaţi un răspuns sincer. Îl găsiţi pe site-ul său – dantanasescu.ro

 2. Monah ortodox

  Mi se pare cas cam exagerati baietii astia. Nu fac diferenta intre pacat ca degradare a omului si satanismul ca si cult inchinat lui satan. Daca ei ar spune ca talharul de pe cruce a fost un satanist, iata ca Mantuitorul il priveste ca pe “un om cazut intre talbari” si cand vede mana intinsa a acestuia il apuca degrab si il trage in Rai.
  Sf. Antonie cel Mare spunea : “Am vazut asceti si oameni mari dar nam vazut inca om care sa nu aiba nici un pic de mandrie”. Lupta cu egoismul si mandria se da pana la ultima suflare. Si daca nu biruim toate luptele nu inseamna ca suntem satanisti.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *