Selectați pagina

Liderul separatist de la Tiraspol mobilizează armata transnistreană

Liderul separatist de la Tiraspol mobilizează armata transnistreană

transnistriaLiderul autoproclamatei „republici nistrene”, Evghenii Şevciuc a semnat decretul 262, cu privire la mobilizarea tuturor rezerviştilor şi colaboratorilor autorităţilor de stat în contingentul Forţelor de Pacificare ale autoproclamatei republici nistrene, pentru participarea la instruсţiuni şi exerciţii militare pe o perioadă de o lună. Textul decretului a fost publicat pe site-ul oficial al liderului de la Tiraspol.

Responsabili de executare a decretului este ministrul apărării al rmn, Alexandr Luchianenco. Decretul între în vigoare începând cu 21 august 2014.

Anterior, Comitetul Securităţii de Stat a publicat un comunicat prin care Ucraina era învinuită de pregătirea unei operațiuni militare împotriva Tiraspolului.

Sursa: mesager.net

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  precum în 92 în Moldova aşa şi azi ucropii fascişti fac ce atacă Binecuvântata Novorossia.
  atunci Chişinăul spăla creierele de peste toată Republica cu naţionalism satanic, prin care au obligat şi rudele mele să meargă la luptă împotriva fraţilor din Transnistria!

  de facto nici în Transnistria şi nici în Novorossia nu sunt separatişti sau terorişti.

  aceasta a fost propaganda statelor unite ale sodomei, iudele masonice doar modelează tot scenariul urgisitor pe lumea aceasta pe vreme de pace.

  Transnistria cu armamentul pe care îl deţin au hotărât că nu este bine să se vândă precum românia şi basarabia în mâinile satanicului NATO, de aceea şi s-au opus acestei demoNcratizări drăceşti.

  lumea crede în ceea ce vor să creadă, numai că nu din înţelepciune se formează ideologiile greşite, ci din mândrie şi din iubire de păcat.

  nici un om cu care am vorbit nu mi-a putut contraargumenta:
  dovada că Transnistria nu a făcut nici o crimă, ci doar s-au apărat de ivazia trădătorilor/agenţilor-sua de peste prut cu ideologia lor de a vinde toată tehnica şi toate armamentele precum au făcut guvernanţii noştri cu MIG-urile, precum au vândut suveranitatea şi prin parafarea acordului de „asociere” cu fiii pierzării, numerotarea populaţiei şi electronizarea societăţii.

  Precum un Cuvios Părinte din România zicea – ţiganii ne sunt ruşinea Ţării Româneşti, ei cei care omoară, fură, umblă cu cerutul, Ruşinea demnităţii naţionale, ..
  pot adăuga că şi naţionaliştii orbi sunt la fel ruşinea ţării noastre.

  Întunecaţii fără de Dumnezeu care pe mine mă numesc porc în caz că vorbesc în limba rusă – cu nimic nu se diferenţiază în ochii mei faţă de fasciştii din ucropia a căror idol şi dumnezeu le sunt hitler şi satana.

  Înţelepciunea nu se dobândeşte prin mândrie ci prin smerenie.
  dar smerenia prin bunătate şi prin împlinirea Poruncilor Domnului din Evanghelie!

  R.Moldova dacă au ales să fie deopotrivă cu NATO – vor savura moartea.

  cu toate că şi guvernanţii din Rusia la momentul de faţă sunt de un duh cu SUA şi EU, însă poporul Ortodox este un popor Sfânt!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке