Selectați pagina

Liberalii suedezi au cerut legalizarea necrofiliei de la 15 ani în Suedia

Liberalii suedezi au cerut legalizarea necrofiliei de la 15 ani în Suedia

Aripa de tineret a Partidului Liberal din Suedia a iniţiat o mişcare pentru legalizarea necrofiliei şi a incestului, care a şi fost votată la întâlnirea lor anuală ce a avut loc recent. Condiţia legală ar fi ca ambii fraţi să aibă peste 15 ani şi ca actul sexual să fie consimţit, iar în ceea ce priveşte necrofilia ar fi suficientă o permisiune scrisă din partea decedatului, înainte ca acesta să moară, scriu jurnaliştii de la The Independent.

Suedia atee a ajuns Țara lui Satan! Tinerii din Partidul Liberal din Suedia susţin că astfel de legi sunt inutile şi că doar faptul că aceste practici sexuale sunt privite cu dezgust nu înseamnă că ele ar trebui să fie şi ilegale. Membrii partidului îşi justifică iniţiativa ca fiind „un pas înainte în politică”, dar ţin să menţioneze că există, totuşi, nişte cerinţe specifice care reglementează raporturile: cei doi fraţi ar trebui să aibă peste 15 ani şi să fie de acord cu actul sexual, iar în cazul necrofiliei ar fi necesar consimţământul scris al decedatului înainte ca acesta să moară.

„Nu suntem fani ai legilor bazate pe moralitate, iar aceste legi nu protejează pe nimeni. Suntem aripa de tineret şi rolul nostru este să gândim cu un pas înainte. Înţeleg că aceste acte sexuale pot fi catalogate drept neobişnuite şi dezgustătoare, dar o lege nu se poate baza pe acest lucru”, a spus liderul partidului Tineretul Liberal al Suediei, Cecilia Johnsson, în cadrul convenţiei anuale de la Stockholm.

Aceasta a adăugat şi că fiecare persoană ar trebui să poată decide ce se întâmplă cu propriul trup după moarte, fie că îşi doreşte să-şi doneze rămăşiţele unui muzeu sau pentru a fi folosite în domeniul ştiinţei, fie că îşi doreşte ca acestea să fie folosite de o altă persoană în scopuri sexuale.

Moţiunea controversată nu a fost, însă, luată prea în serios de conducătorii partidului-mamă. Mai mult, fostul membru al Partidului Liberal, Carl B. Hamilton, i-a numit pe membrii aripei tinere „tâmpiţi”, acuzându-i că pun dorinţa de publicitate deasupra ţelurilor politice.

„Tineretul Liberal al Suediei se concentrează pe obţinerea publicităţii, nu pe problemele care ne-ar putea influenţa viitorul nouă şi ţării noastre. Puteţi observa că oamenii râd de ideea voastră de liberalism, tâmpiţilor? Cu ce alte probleme se mai confruntă societatea, în opinia voastră? Ce urmează, legalizarea sexului cu hipopotami?”, a scris Hamilton pe pagina personală de Facebook.

 

Sursa: NapocaNews / https://www.independent.co.uk/news/world/europe/incest-and-necrophilia-should-be-legal-youth-swedish-liberal-peoples-party-a6891476.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке