Selectați pagina

Video. Legea privind egalitatea de sanse. Conferinta de presa.

Video. Legea privind egalitatea de sanse. Conferinta de presa.

Vineri, 23 mai 2013, PCRM  a propus de a introduce pe ordinea de zi a Parlamentului un proiect de lege de modificarea Legii privind Egalitatea de șanse. Aceasta propunere nu a fost sustinuta de majoritatea deputatilor.
In contextul acestor evenimente, cu incuviintarea IPS Vladimir, mitropolit al Chisinaului si intregii Moldove, PS Marchel a organizat o conferinta de presa.

[youtube]http://youtu.be/ihcTT0r4gdI[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. marele Păcătos

  BRAVO! BRAVO! BRAVO!

  Ce stramtorare, din toate partile, degraba slujbele vor sa le schimbe, criza financiara a dolarului, electronizarea globala pana in 2020, razboiul din 2017, explozia marii negre din februarie 2014…
  de unde sa negociem de timp?!
  fiecare clipa poate fi o rugaciune, nu iesiti din ea!

  Răspuns
 2. Merida

  Sa-mi bag **** in Voi ..care sustineti comunistii care erau ateisti cindva si care distrugeau biserici ..****

  Răspuns
  • marele Păcătos

   copile, aşa te-a învăţat părinţii?

   lor aşa le vorbeşti?

   comuniştii care au distrus bisericile au fost din totdeauna împotriva Sfintei Biserici, iar comuniştii de azi nu sunt comuniştii ceia care le-au şi distrus.

   sunt din ei care s-au mai pocăit.

   spre exemplu un Mare Sfânt din Rusia zicea despre Boris Eliţân, că principalul că el nu prigoneşte Biserica, şi asta este destul.

   alţii care au fost, stalin, hruşciov, lenin – aceştia au fost armele iudelor masonice care deţin toată massmedia din ziua de azi.

   mai este câte un sait 2 pe net care spun adevărul, restul nu cunosc nici istoria poporului său, nici istoria din lume, nici tainele ei şi măcar nici răspuns nu pot afla la cea mai simplă întrebare, pentru ce omul trăieşte!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *