Selectați pagina

Le va veni rîndul şi cetăţenilor obişnuiţi… Îi vor marca cu cipuri pe toţi!

Le va veni rîndul şi cetăţenilor obişnuiţi… Îi vor marca cu cipuri pe toţi!

În Rusia, Rosselkhoznadzor a pledat pentru marcarea animalelor vii. Şeful Rosselkhoznadzor, Serghei Dankvert, consideră necesară identificarea sau etichetarea animalelor vii.

Pe lîngă grijile faţă de interesele celor care iubesc pisicile şi cîinii, este necesar de gîndit la bunăstarea din ţară, de potențialul de export, evidenţa contribuabililor, a declarat acesta într-un interviu pentru Rossiyskaya Gazeta.

“Dacă nu vom implementa identificarea animalelor, atunci nu vom putea demonstra că fermele individuale care produc timp de un an mii de porci, de fapt e o fermă enormă, care ar trebui înregistrată conform legii ca să plătească impozite”, a afirmat şeful Rosselkhoznadzor. “Să nu mai menţionez faptul că din carnea produsă de aceste ferme individuale se produc mărfuri de calitate dubioasă”.

De aceea, a continuat să menţioneze Serghei Dankvert, este necesar de un sistem unic de evidenţă a produselor agricole. La moment Rosselkhoznadzor nu oferă consumatorilor informaţii despre proveniența materiei prime pentru produsul pe care îl consumă.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *