În legătură cu situația gravă care s-a creat în jurul mănăstirii Lavra Peșterilor din Kiev – cu încercările de a o lua în stăpânire de către filareții schismatici, laicii ortodocși au cerut sfatul preotului ortodox, protoiereul Valerii (Galaida).

Lavra Peșterilor din Kiev ar fi putut apărată dacă s-ar fi îndepărtat de pe Bisericile sale semnul lui Antihrist (codurile QR)

Lavra Peșterilor din Kiev ar fi putut apărată dacă s-ar fi îndepărtat de pe Bisericile sale semnul lui Antihrist (codurile QR)

Anterior, părintele i-a avertizat pe ruși și ucraineni că SNILS (numărul de cont individual de asigurare) în Rusia și UNZR (numărul unic de înscriere în registru) în Ucraina în standardul EAN-13 (666) – sunt anume acele nume digitale de la Antihrist – „numele fiarei”, care vor fi aplicate pe mâna dreaptă și pe frunte /1/, /2/.

– Părinte, a apărut un astfel de gând, că toate acțiunile de protejare a lavrei Kiev-Pechersk sunt inutile, până când pe bisericile lavrei se află pecetea lui Antihrist sub forma unor coduri de bare bidimensionale ce conţin numărul 666 (coduri QR)?

– Da, da, acestea sunt pecetea lui Antihrist.

QR-code pe clădirea Catedralei Adormirii Maicii Domnului din Kiev-Pechersk Lavra

QR-code pe clădirea Catedralei Adormirii Maicii Domnului din Kiev-Pechersk Lavra

Cod QR cu 666

Cod QR cu 666

– Iar dacă conducerea Lavrei, călugării și laicii sunt de acord cu acest fapt (au îndepărtat o dată aceste numere, dar le-au pus din nou), atunci se pare că şi-au dat acordul pecetei lui Antihrist. Adică, antihristul și-a pus pecetea pe Lavra și călugării au fost de acord, iar acum vor să o apere.

Putem spune că atâta timp cât toți credincioșii ortodocși sunt de acord cu aceste coduri QR, cu această pecete, este greu de așteptat ca ei să poată apăra eficient Lavra?

– Da, este dificil. Ar trebui să facem deja presiuni și să dovedim un punct de vedere. Este dificil, dificil, pentru că pecetea lui Antihrist este deja în vigoare. Iar majoritatea credincioșilor ortodocși păstrează tăcerea, așa că Antihrist este de acord cu această tăcere.

– Deci se pare că acesta este un moment foarte principial?

– Da, da.

– Adică, dacă se vor ridica împotriva acestei peceţi, atunci le va fi mai ușor să apere Lavra?

– Bineînțeles, bineînțeles.

– Putem spune măcar că atunci nu va fi posibil ca Antihristul să ia Lavra?

Dacă vor îndepărta pecetea și vor dovedi acest lucru, antihrist nu va reuși.

SURSE:

1. SNILS este sigiliul lui Antihrist. Nu pot fi acceptate de către un ortodox nici Numărul de Identificare Personal, nici SNILS, nici UNZR ( din discuție cu un preot ortodox) http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/user_1467_3/topic_11707/
2. „Numărul unic de înregistrare în Registru” – acesta este sigiliul lui Antihrist http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/user_1467_3/topic_8562/ (ziarul „MIR”, 2013, №1, p.8-9).