Selectați pagina

Lăsați televizorul, mobilul, și toate celelate și muzica satanică, pentru a putea să vă reveniți duhovnicește

Lăsați televizorul, mobilul, și toate celelate și muzica satanică, pentru a putea să vă reveniți duhovnicește

Stilul nou, întrucât nu are sfinți, din aceasta vădit este că este lipsit de Harul Duhului Sfânt, și din aceasta putem foarte ușor înțelege cât este de neplăcut lui Dumnezeu acest nou calendar introdus în biserică, precum calul troian, de Papa Demonicus.

Însuși faptul că se numește NOU ar trebui să sperie pe cei binecredincioși, și să le dea mult de gândit, fiindcă Sfinții Părinți CU TOATĂ TĂRIA AU PORUNCIT SĂ NU INTRODUCEM NIMIC N O U ÎN BISERICĂ: nici în dogme, nici în cultul divin liturgic (iar aici se include și calendarul), nici în Tradiția Bisericii, nici în Canoane, niciodată, și nicidecum! Cine este cu adevărat evlavios și cinstitor de Dumnezeu va înțelege acestea și va pricepe milele Domnului, minunile Lui pe care le-a lăsat în tot pământul.

Nu vă înșelați: NU EXISTĂ SFINȚI PE STILUL NOU. NICI UNUL! Ia spuneți-mi dv: între cei CANONIZAȚI: Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, ce calendar a ținut? Cel vechi. Dar Sf. Ier. Nectarie: cel vechi. Dar Sf. Justin Popovici: cel vechi! dar Sf. Nicolae Velimirovici: cel vechi! Dar Sf. Gavriil Urghebadze? Tot cel vechi! Dar Sf. Pelaghia din Riazan? Cel vechi! Dar Sf. Ioan Maximovici? tot cel vechi! Dar Sf. Filaret Voznesenschi, cel care a dat ANATEMA ereziei ecumenismului? tot pe cel vechi! Dar Sf. Serafim Sobolev? tot pe cel vechi.

Oare să vă scriu pe toți Sfinții din ultimul secol, prăznuiți cu moaște sfinte, DÂRJI APĂRĂTORI AI ORTODOXIEI, că ei toți au ținut calendarul vechi bisericesc?!

Dar din cei pe care-i aveți voi la mare cinste, NICI UNUL NU ESTE SFÂNT: nici Arsenie Boca, nici Nil Dorobanțu, nici Ilarion Argatu, nici Paisie Aghioritul, nici prăpăditul de Porfirie, care a susținut pe față că el se închină la Antihrist, și că-i primește semnul, (și l-au mai mai și trecut în rândul Sfinților: HALAL!) nici toți ceilalți înșelați ca și el. Spune o proorocie a unui Sfânt de demult: că ticăloșii de oamenii din vremile de apoi, cărora sunt Sfinți, nu le vor mai zice Sfinți, și nu îi vor cinsti, iar pe cei care nu sunt sfinți îi vor cinsti, și le vor zice că sunt Sfinți.

Așa se întâmplă în practică, lucru vrednic de uimire, că pe cei care nu sunt sfinți, lumea îi citează pe ei și lucrările lor ca pe oracole, ca pe Sfânta Scriptură, iar din cei care sunt Sfinți cu adevărat nu face referire nimeni: nu aud aproape deloc citându-se Sf. nostru național Ioan Iacob Hozevitul: dar pe cleopa și pe Arsenie înelații, toată lumea, toată ziua, de dimineața până seara, îi citează toți. Oare nu este adevărat, ă s-a împlinit proorocia acestui Sfânt Părinte? DA! din păcate: DA!

Vedeți cum s-a întors lumea cu sus în jos, și cum am răsturnat toate valorile, făcându-ne idoli din oamenii fără Duhul lui Dumnezeu, care au strâmbat Ortodoxia și îi învață așa pe oameni spre pierzare: Hala de noi și de lipsa noastră de înțelegere!

Sf. Ioan iacob spune în poeziile sale, și noi putem înțelege că el vorbește despre stilul vechi, pe care îl laudă, și despre stilul nou, ddespre care vorbește cu dispreț, dar nu este cine să-l asculte! Îl cinstesc și pe el, dar din gură numai, iar învățăturile lui le leapădă, cinstind cu fapta pe Cleopa, ocărâtorul lui Dumnezeu, cel ce aduce o învățătură potrivnică Sfântului Ioan Iacob, totuși el are un mai bun succes la public, și este ascultat. Nu s-a întors lumea cu susl în jos? De unde oare, o asemenea logică, atât de strâmbă? Oare nu vi s-au sucit mințile, și vi s-a deformat înțelegerea? oare mai avem noi minte, sau ne-a răpit puterea de judecată diavolul în totalitate? Oare câți oameni mai gândesc corect în ziua de astăzi? O foarte mică parte, din păcate. Restul, au logica satanică, gândirea satanizată, mintea satanizată, întunecată. toți aceștia cu logica lor strâmbă, îl vor primi pe Antihrist! Temeți-vă! Lăsați televizorul, mobilul, și toate celelate și muzica satanică, pentru a putea să vă reveniți duhovnicește. Altă scăpare nu aveți, să știți!….

Via maica Justina Popovici.

8 Comentarii

 1. Gheorghe

  Femeie, vezi ca esti ispitita tare de cel rau. Pr. Arsenie Boca a fost si e in continuare facator de minuni, si a fost si prooroc. Ai grija ce vorbesti ca ai pacate in fata lui Dumnezeu. Daca esti asa credincioasa pe cat de arati, de ce judeci oamenii fara sa stii viata lor macar?

  Răspuns
 2. Tatiana

  Iertată să-mi fie neînțelegerea! Paisie Aghioritul a fost pe stil nou? (așa e menționat în articol)sau nu se referă la Sf. Paisie Aghioritul care o mare parte a vieții și-a dus-o pe Sf. Munte Athos și a lăsat multe învățături care spre credința ortodoxă adevărată!

  Răspuns
 3. Vitalie

  Ce sfătuire bună de la persoana care nu le-a lăsat pe toate acestea.
  Aşa articol plin de hule cred că nu se cuvine să mai fie lăsat.
  În primul rând, nu o singură dată a fost descoperit că ierarhii care au îndrăznit să introducă reforma calendaristică în Sfânta BORo poartă răspundere personală, dar odată ce pascalia nu a fost atinsă, Sfintele Taine sunt valabile toate.
  Mai departe mai mult. Toate Sfintele Biserici locale sunt în comuniune liturgică, astfel dacă una este acuzată de erezie şi lipsă de har (ceea ce este hulă împotriva Duhului Sfânt), automat trebuie denigrate şi celelalte Sfinte Biserici locale, deoarece se pomenesc ierarhii între ei.
  În privinţa Sfântului Porfirie Cavsocalivitul care a fost duhovnicul Sfântului Paisie Aghioritul – deoarece taina referitor la însemnarea cu 666 Sfânta Tradiţie nu a stabilit dacă însemnarea va fi validă chiar dacă va fi forţată sau nu, pentru că Dumnezeu nu poate permite să piară duhovniceşte cineva fără voia sa, deoarece poate fi învinuit chiar Însuşi Creatorul, deoarece acel prunc din pătuc care a fost creat din Voia Domnului a primit fără nici o vină însemnarea diavolului, şi din acest punct de vedere Sfântul Porfirie are perfectă dreptate.
  Minunile care se petrec la Sfinţii Porfirie şi Paisie sunt documentate, trimile la Sfântul Sinod, analizate, şi abia apoi se hotărăşte dacă este sau nu Sfânt cutare şi cutare.
  Referitor la Sfinţii Bisericii Ortodoxe Române, Unica Canonică din România – sunt foarte multe minuni la rugăciunile Sfinţilor Români, cel puţin 4 exemple avem cu ochiul liber: pr.Gheorghe Calciu-Dumitreasa – Sfinte Moaşte întregi; arhim.Iustin Pârvu – minuni la mormânt, şi la înmormântare, şi după înmormântare, pr.Ilie Lăcătuşu, ep.Iustinian Chira, minuni la înmormântare etc
  Stimată m.Iustinina revizuiţi conţinutul articolului căci este unul sfidător şi denigrator la adresa Sfintei Biserici Ortodoxe din România şi asupra Sfinţilor Lui Dumnezeu.

  Răspuns
 4. Vitalie

  Iustiniana

  Răspuns
 5. Vitalie

  Iustina ))

  Răspuns
 6. Aciuirea la Catolici

  Vaticanul duce politica de schimbare a bisericii catolice in asa fel incat o apropie foarte tare de stilul pocaitilor, mai exact:

  -Catedrala Sf. Iosif din CLuj a romano-catolicilor foloseste CHITARA, ORGA ELECTRONICA in Biserica si muzica si texte preluate in totalitate de la Penticostali, baptisti si sectari.

  Vaticanul a dat mana libera la import de muzica pocaita. Ce sa o mai lungim, le arunca in aer hormonii la tineri cu chitara aia electronica, apoi tot ei zbiara ca trebuie ca tinerii sa nu faca sex inainte de casatorie, dar le da binecuvantare la spovedit ca pot folosi prezervativ !!!

  asta e vaticanul si religia diabolica catolica de azi.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке