Selectați pagina

Lady Gaga, promotoare a simbolisticii satanice în clipurile sale, a cântat imnul SUA la investirea lui Biden

Lady Gaga, promotoare a simbolisticii satanice în clipurile sale, a cântat imnul SUA la investirea lui Biden

Dacă nici asta nu vă pune pe gânduri, atunci nu știu ce ar putea să vă trezească la realitate!!!

Imaginați-vă SUA ca țara cu cei mai mulți și mai remarcabili cântăreți și cantautori, mulți dintre ei nu doar cu voci uimitoare, ci și cu un caracter excepțional, artiști creatori memorabili…

Ei bine, din toată pleiadă de artiști americani, Joe Biden a ales-o pe Lady Gaga, poate cea mai dusă cu pluta celebritatea americană, să interpreteze imnul SUA la investirea lui ca președinte! Dintre toți cântăreții americani a ales-o pe ea!!! Iar asta spune totul despre Joe Biden și direcția noii administrații de la Casa Albă.

Să ne amintim, așadar, printr-un set de fotografii pe care le puteți vedea mai jos, că Lady Gaga a promovat în mod obișnuit, în clipurile sale, simboluri oculte, masonice sau chiar satanice, ca să nu mai vorbesc de propaganda LGBT.

Lady Gaga a căutat, cu puține excepții, să șocheze mereu publicul în cel mai macabru mod – amintiți-vă doar de rochia din carne crudă pe care a îmbrăcat-o la un anumit eveniment și ați aflat totul despre ce are în cap această femeie.

Și atunci, cum să alegi pentru interpretarea imnului național al SUA, în momentul investirii tale ca președinte, un astfel de interpret, dacă ești un om echilibrat, decent, orientat către valori real pozitive? Ce exemplu dai ca președinte?

Autor: Daniel Roxin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке