Selectați pagina

Marturia unui preot roman despre cum controleaza papalitatea Bisericile ortodoxe din Italia

Marturia unui preot roman despre cum controleaza papalitatea Bisericile ortodoxe din Italia

La PS Siluan cardinalului catolic i se pupa mainile de catre credincosii romani ortodocsi. Marturia unui preot roman despre cum controleaza. Papalitatea Bisericile ortodoxe din Italia

Ierarhul din spatele Cardinalului papistas este PS Siluan….

scrisoare care e un strigat de durere a ceea ce se petrece in realitate cu ortodocsii in tarile iubitorilor ecumenisti:

Marturia unui preot din Italia :

E tragica situatia in Italia, episcopii ortodocsi, inclusiv PS Siluan, primesc ordine de la cardinaliii catolci, ce anume sa faca…. suntem prostiti in fata, noi preotii…

Pe Episcopi ii cheama Cardinalul catolic la apel si le da directive.

Am observat ca episcopii ii iubesc mai mult pe catolici decat pe preotii lor ortodocsi….

Patriarhul Bartolomeu a interzis crearea de noi parohii sub el, dar in schimb se iubeste cu papa…Ca nu cumva sa se supere „fratii ” catolici care ne controleaza prin faptul ca ne-au dat bisericile lor care sunt oricum goale, catolicismul este in decadenta si in curand asa vom ajunge si noi ortodocsii, pasim pe urmele lor…

Curia catolica vrea sa controleze prezenta ortodoxiei in tarile catolice, ca nu cumva sa ia amploare trecerea la ortodoxie, ne-au dat lacasuri de cult cu conditia sa nu botezam vreun italian. Daca se afla ca botezam ne ia biserica si ne trezim si izgoniti de episcopul ortodox care e dator vandut catolicilor( studii, cladiri, biserici, bani, cinste).

Cam asa functioneaza sistemul. Si noi facem compromisuri cu ei, le pupam mainile, iar ei ne controleaza. Sunt domni, iar ortodocsii sunt niste pigmei tolerati…..Daca eram liberi italienii se converteau la ortodoxie, dar suntem constransi de mafia ecumenista….

Cand aud ca facem ecumenism ca sa ne pastram locasurile de cult ma gandesc la curvele care se culca cu straini pentru bani, exact acesta este sentimentul…..

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Sluga netrebnica

    „In semn de pretuire si multumire Episcopul Siluan Span ii roaga pe credinciosii romani prezenti la Liturghie sa ia binecuvantare de la Cardinal si sa ii sarute mana acestuia.
    Sirul binecuvantarilor au continuat apoi cu Episcopul Siluan Span dar si cu preotul paroh care parea foarte incantat de acest eveniment canceros pentru Ortodoxie!
    Ba mai mult Episcopul Roman propune ca reprezentantul local al catolicilor sa fie primit dupa traditia romaneasca cu paine si sare, stirbind in acelasi timp valorile si traditiile poporului sau crestin-ortodox.”

    Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

  1. Siluan Şpan, pseudo-episcopul român din Italia, i-a predat papistaşilor pe românii ortodocşi din Peninsulă – Ortodoxiaîncatacombe - […] O scrisoare care e un strigăt de durere a ceea ce se petrece in realitate cu ortodocsii in tarile…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке