Selectați pagina

Justiția juvenilă în Marea Britanie: 200 de femei au părăsit țara pentru totdeauna

Justiția juvenilă în Marea Britanie: 200 de femei au părăsit țara pentru totdeauna

justitie juvenilaPe 13 iulie 2014 ziarul “Daily Mirror” a publicat un articol despre faptul că din Anglia au fugit 200 de mame cu copii, deoarece serviciile de justiție juvenilă locale au organizat o adevărată vânătoare după copiii lor.

Ziarul raportează că în Anglia a apărut un Robin Hood al secolului XXI – un multimilionar de 82 de ani – domnul Joseph, care are studii juridice și consideră o “crimă” separarea forțată a copiilor de la mamele lor de sânge, situația care este foarte răspândită în Marea Britanie.

Dl Joseph a deschis un site de asistență pentru victimele ale justiției juvenile în Anglia, unde apelează mii de familii pe an. Potrivit autorului site-ului, el examinează cu atenție toate documentele și actele juridice înainte de a oferi asistență financiară. Însă, în cele mai multe cazuri, acțiunile serviciilor sociale britanice sunt nemotivate. ”Juveniștii” din Anglia nu lasă familiilor nici o șansă.

”NeoRobin Hood” în 2013 a salvat deja aproximativ 200 de femei, ajutându-le să părăsească insula juvenilă – Anglia – pentru totdeauna, pentru că copiii nou-născuți se iau chiar în ziua de naștere, și se dau la adoptare forțat, fără acordul părinților biologici.

Dl Joseph ajută la mutarea și stabilirea familiei într-o țară nouă, oferă victimelor ”JJ” asistență juridică gratuită, și, în unele cazuri, chiar îi plătește pe avocați.

 Sursa: ecology.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.