Selectați pagina

Judecătoria Chișinău a anulat cazul Crucifixului de la MAI intentat de Consiliul Discriminării

Judecătoria Chișinău a anulat cazul Crucifixului de la MAI intentat de Consiliul Discriminării

Judecătoria Chișinău a decis anularea deciziei Consiliului pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității prin care i-a solicita lui Andrei Năstase să își ceară scuze publice pentru instigarea la discriminare pe criteriul de convingeri religioase după instalarea crucifixului.

Decizia a fost luată de judecătorul Marcel Gandrabur și poate fi contestată în termen de 30 de zile la Curtea de Apel, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Hotărârea a fost salutată de fostul ministru de interne. Andrei Năstase s-a arătat revoltat de faptul că presa nu a reflectat această decizie, în timp ce instalarea crucifixului a creat multe discuții la acel moment.

„A fost anulată o decizie ilegală a consiliului concurenței, scuze, a Consiliului pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității pentru prevenire a discriminării, o instituție care era absolut anonimp până să vin eu la minister. Acea decizie nu era despre cricifix, dar era despre Năstase”, a declarat Liderul Platformei DA.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.