Japonia lider în lume în expunerea inselaciunii cu Vaccinul Gardasil, traumatisme si decese post-vaccinale

În Japonia, femeile tinere și fetele care suferă de dureri cronice generalizate în urma vaccinării cu Merck Gardasil® sau Cervarix® de GSK, au organizat o conferinta de presa și vorbesc.

Problemele sunt dezbătute în cadrul ședințelor publice, la care au fost făcute prezentări științifice de către experți medicali independenți, care au validat suferința femeilor cu dovezi documentate privind caracterul sever al durerii legate de vaccinul HPV.

Tabara opusă, reprezentata de oamenii de știință aliniati la unitatea de vaccin, a ignorat plauzibilitatea științifică a dovezilor și a declarat că durerea este o „reacție psihosomatică”. [1]

Astfel de dezbateri publice nu au loc în cazul în care părțile interesate de siguranta vaccinului sunt controlate in totatlite. (De exemplu, în SUA.)

În urma unei audieri publice (februarie 2014), în cadrul căreia au fost prezentate dovezi științifice de către oameni de știință independenți [2], guvernul japonez nu numai că și-a anulat recomandarea ca fetele să primească vaccinul HPV, dar a stabilit ghiduri și clinici speciale pentru evaluarea și tratarea bolilor cauzate de  vaccin.

Este un scenariu în care la nivel mondial părțile interesate de Merck, GSK și vaccin sunt extrem de nerăbdătoare să suprime.

Raportul CSIS, comandat de Merck, coautor de dr. Larson, zugrăvește o imagine a unui fals război pentru acoperirea mass-media – facand abstractie de rata mare de reacții adverse grave.

Autorii recurg la tactica obișnuită de discreditare a persoanelor vatamate dupa vaccinare; au respins efectele grave asupra sănătății suferite de fete și femei tinere în urma vaccinării, ca fiind banale.

Raportul CSIS prezintă întreaga problemă ca o epidemie alimentată de zvonurile de pe Internet și de „cei ce sunt nehotarati sa se vaccineze”.

În ultimul an, controversele din arenele medicale și politice japoneze cu privire la vaccinul HPV au atins publicul larg. Prin intermediul social media și a unor evenimente extrem de mediatizate, grupurile anti-vaccin au obținut controlul discutiilor care înconjoară vaccinul HPV.

Colaboratori globali în acțiune: Oamenii de știință sinceri in lupta de a suprima dovezile inconveniente

Următorul caz demonstrează modul în care rețeaua globală de actori guvernamentali / academici și din industrie suprimă informațiile despre descoperirile științifice autentice și, atunci când este nevoie, este angajată în practici corupte pentru a împiedica difuzarea informațiilor despre problemele de siguranță a vaccinului.

Acest caz implică concluzii științifice de laborator în probele de țesut post-mortem, care arată că vaccinul HPV a fost contaminat cu fragmente de ADN HPV străine. Cazul implică, de asemenea, dovezi (conținute în corespondența internă) a practicilor înșelătoare de către oficialii instituțiilor internaționale de sănătate publică „autoritare”.

În ianuarie 2016, medicul patolog Sin Sin Lee Lee, directorul laboratorului medical Milford, a trimis o scrisoare deschisă de plângere directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Dr. Margaret Chan, în care contestă integritatea din Declarația GACVS privind siguranța continuă a vaccinării HPV (emisă în martie 2014) și taxează comportamentele profesionale necorespunzătoare din partea următoarelor persoane (și sugerează că s-ar putea ca și alte persoane să fi fost implicate activ) într-o schemă pentru a induce în eroare în mod deliberat solicitarea de experti japonezi  privind siguranța vaccinului împotriva papilomavirusului uman (HPV) înainte, în timpul și după audierea publică din februarie 2014 la Tokyo.

Dr. Lee a contestat integritatea Declarației GACVS privind siguranța continuă a vaccinării HPV, scrisă de Dr. Pless, acuzându-l că a prezentat în mod deliberat descoperirile sale științifice pentru a induce în eroare cititorii non-științifici și pe cei care stabilesc politici de vaccinare.

Dr. Pless este acuzat că a combătut în mod deliberat două articole care nu au legătură cu tratarea a două substanțe chimice diferite, scrise de autori diferiți „aparent pentru a crea o țintă pentru a ataca”. Mai mult, Dr. Lee notează că Declarația GACVS s-a bazat pe un studiu nepublicat de 12 ani –  „Raport tehnic” vechi scris de un „grup de participanți” neoficial, fără nume (conform excluderii CDC).

Acestea sunt faptele:

În 2011, dr. Lee a descoperit că fiecare dintre cele 13 probe de Gardasil pe care le-a examinat conțineau fragmente de ADN de genă HPV L1.

El a descoperit, de asemenea, că fragmentele de ADN HPV nu s-au legat numai de adjuvantul de aluminiu de la Merck, ci a adoptat și o conformație non-B, creând astfel un nou compus chimic de toxicitate necunoscută.

Această conformație non-B, crede Dr. Lee, este responsabilă pentru o serie de boli autoimune cu care se confruntă copiii și femeile tinere în urma vaccinării cu Gardasil.

În 2012, dr. Lee a depus mărturie în legătură cu moartea unui adolescent din Noua Zeelandă, după 6 luni de la primirea a 3 injecții cu vaccin Gardasil.

Și-a publicat apoi raportul de caz în jurnalul de acces deschis, Advanced in Bioscience and Biotechnology (2012).

Dr. Lee a fost prezentator la audierea de la Tokyo (2014), la care a disputat pe cei care au pretins că tinerele nu suferă cu adevărat dureri severe; au avut „reacții psihosomatice”. El a declarat:

“Nu cred că reacțiile psihosomatice pot provoca moarte neașteptată în somn sau leziuni inflamatorii la nivelul creierului, așa cum demonstrează imaginile RMN și histopatologia biopsiei creierului cu limfocite perivasculare și macrofage și demielinizare.”

În urma audierii publice, GAVC a emis o declarație (12 martie 2014), care avea ca scop discreditarea cercetărilor realizate de Dr.Lee, prin combinarea rezultatelor sale cu cercetarea altor oameni de știință care au prezentat în cadrul ședinței de la Tokyo.

Acest caz ar fi trebuit să fie raportat proeminent în jurnalele medicale și de către mass-media, iar acuzația ar fi trebuit să fie cercetată.

Publicațiile mainstream au tăcut; cazul a fost semnalat doar în centrele de presă alternative. [3]

În iulie 2016, un grup de victime a înaintat un proces multi-reclamant la instanțele de district din Tokyo, Nagoya, Osaka și Fukuoka împotriva guvernului japonez și a celor două companii farmaceutice care au produs aceste vaccinuri.

Mai mult, în luna decembrie a aceluiași an, victime suplimentare s-au alăturat procesului multi-reclamanți, aducând numărul total de reclamanți la 119 (potrivit Indian Journal of Medical Ethics, 2017).

Efectele aluminiului din vaccinuri obiectivul cercetării intense

De remarcat: comparatorul cu placebo în (cele mai multe) studii clinice de vaccin nu este inert, conține aluminiu.

Mai multe echipe independente de experți autoimuni internaționali au investigat acest lucru, condus de autoritatea recunoscută internațional a bolilor autoimune, Dr. Yehuda Shoenfeld de la Universitatea Tel Aviv, Israel, și un alt grup de Dr. Christopher Exley, profesor de chimie bioinorganică, Universitatea Keele din Regatul Unit.

Cu toate acestea, studiile care documentează efectele aluminiului continut de vaccinuri nu sunt publicate în reviste medicale de influență majore.

Sondajele recente ale acestor reviste atestă faptul că editorii jurnalelor medicale au ascuns conflictele de interese financiare. Cei mai mulți editori ai revistelor medicale de top primesc plăți din industrie (Retract Watch Watch, noiembrie 2017).

În două cazuri, editorii de jurnale au primit peste un milion de dolari din surse din industrie. (Ed. Silverman, STAT, 2017.)

Următorul caz este un exemplu despre modul în care știința este inversată de către gardienii de jurnale strict controlate. Redactorii de jurnale care și-au vândut integritatea, acceptând reculurile din industrie, blochează publicarea de rapoarte care ar putea reprezenta o amenințare financiară pentru o rețea complexă de instituții guvernamentale și neguvernamentale și asociații profesionale – toate legate de sectorul farmaceutic.

Cazul demonstrează marea dificultate cu care se confruntă oamenii de știință independenți care nu și-au vândut integritatea celui mai mare ofertant.

Exemple de caz de hărțuire menite să reprime constatări nocive cu privire la vaccinul HPV-Gardasil

Studiul Anomalii comportamentale la șoarecii tineri, după administrarea de adjuvanți din aluminiu și Vaccinul de papilomavirus uman (HPV), Gardasil, a fost realizat în Israel de o echipă de cercetători condusă de profesorul Yehuda Schoenfeld, o autoritate recunoscută internațional, care este considerat a fi un stalp în domeniul autoimunității.

Într-adevăr, Dr. Shoenfeld a identificat un nou sindrom ASIA (sindrom autoimun / inflamator indus de adjuvanți).

Ideea ASIA ca un nou sindrom dezvoltat după unele studii asupra sindromului Războiului din Golf a raportat că soldații care nu au fost dislocați în zona Golfului suferă de simptome precum oboseală severă, tulburări cognitive, mialgii și artralgii. Acest lucru a ridicat întrebarea dacă au fost vaccinurile administrate soldaților care au indus aceste sindroame. Cei mai frecventi adjuvanți sunt implanturile de silicon și aluminiu la vaccinuri. [4]

Obiectivul principal al cercetării urmărește să arunce o lumină asupra „rolurilor și mecanismelor de acțiune ale diferiților adjuvanți care duc la răspuns autoimun / inflamator.”

Prof. Shoenfeld s-a confruntat cu blocaje ale editorilor de jurnale care au încercat să suprime constatările neuroinflamării și „anomaliilor comportamentale în urma administrării adjuvanților din aluminiu și a vaccinului HPV Gardasil”.

Acești editori au mize financiare în domeniul vaccinurilor.

Studiul HPV-mouse a fost trimis pentru prima dată spre publicare la Journal of Human Immunology, unde a fost păstrat timp de 8 luni și apoi a fost respins de redactorul șef al acelei reviste, Dr. Michael Racke.

American Academy of Neurology:

Dr. Racke a primit compensații personale pentru activitățile cu EMD Serone, Novartis, Roche Diagnostics Corporation, Genentech și Amarantus în calitate de consultant.

EMD Serono, Inc. este o filială a Merck KGaA, Darmstadt, Germania.

Studiul HPV-mouse a fost publicat în revista Vaccine în ianuarie 2016.

A fost retrasă sumar o lună mai târziu, în urma ordinelor redactorului șef, Gregory Poland. [5]

Conflictele directe de interes ale Dr. Poland [5] includ cele dezvăluite pe site-ul Clinicii Mayo:

Dr. Poland este președintele unui comitet de evaluare a siguranței pentru studiile de vaccinuri de investigație desfășurate de laboratoarele de cercetare Merck. Dr. Poland oferă consultanță cu privire la dezvoltarea de noi vaccinuri la Merck & Co., Inc. [Dr.  Robert Chen este redactor asociat al vaccinului.]

Cum se face că această relație incestuoasă nu a stârnit strigăte puternice de joc  murdar? Respingerile din partea redactorilor care aveau un interes profund financiar în protejarea ratelor de vaccinare, al căror interes financiar propriu era întrețesut cu producătorii de vaccinuri, nu au provocat niciun protest din partea comunității academice științifice.

În schimb, aceste respingeri au fost urmate de atacuri vicioase împotriva a doi oameni de știință de către echipele cibernetice care au fost angajate pentru a ataca cercetatori independenți a căror munca de investigatie onestă contrazice ortodoxia vaccinului.  Aceasta este privită ca o erezie, întrucât reprezintă o amenințare financiară. [6]

Studiul a fost revizuit, din nou per-review, și publicat în revista Immunological Research (Nature-Springer) (2017).  [7]

Rezultatele raportate au rămas aceleași:

Adjuvanții vaccinului și vaccinurile pot induce manifestări autoimune și inflamatorii la indivizii sensibili. Până în prezent, majoritatea studiilor vaccinului uman folosesc adjuvanți din aluminiu (Al) ca placebos, în ciuda multor dovezi care arată că Al în expunerile relevante pentru vaccinuri poate fi toxic pentru oameni și animale … Se pare că Gardasil prin adjuvantul Al și antigenele HPV are capacitatea de a declanșa neuroinflamarea și reacții autoimune, ducând în continuare la schimbări de comportament…

În lumina acestor constatări, studiul evidențiază necesitatea de a continua cu precauție în ceea ce privește practicile ulterioare de imunizare în masă cu un vaccin cu beneficii clinice încă nedovedite pe termen lung în prevenirea cancerului de col uterin.

Baza acestor descoperiri a fost considerată a fi temeinică din punct de vedere științific de către trei seturi de evaluatori inter pares, la trei reviste diferite.

Notă: Acest articol a fost extras din articolul lui Vera Sharav Trădarea publicului de încredere și corupția instituțională: evaluările privind siguranța vaccinului și știința vaccinurilor falsificate – care face parte dintr-o serie cu mai multe documente despre frauda vaccinului și persecuția Dr. Andrew Wakefield pentru expunerea adevărului  privind vaccinurile.

Referințe

[1] Ethical and Legal Challenges of Vaccines and Vaccination lecțiilor de vaccinare învățate în Japonia din reacțiile adverse la vaccinul HPV: o perspectivă de etică medicală de Hirokuni Beppu, Masumi Minaguchi, Kiyoshi Uchide, Kunihiko Kumamoto, Masato Sekiguchi, Yukari Yaj, Jurnalul indian de medicină  Etică, 2017

[2] HPV Vaccination in Japan: The Continuing Debate and Global Impacts, Rose Wilson, Pauline Paterson, Jeremy Chiu, William Schulz, Heidi Larson.  Un raport al CSIS Global Health Policy Center, aprilie 2015

[3] Dovezi științifice / medicale prezentate:

[4] Video Q&A: what is ASIA? An interview with Yehuda Shoenfeld, BioMedCentral, 2013

[5] Detection Of Human Papillomavirus L1 Gene DNA Fragments In Postmortem Blood And Spleen After Gardasil® Vaccination — A Case Report by Sin Hang Lee, Advances in Bioscience and Biotechnology, 2012; WHO: Accusations of Misconduct Over HPV Vaccine Safety Inquiry January 15, 2016 by Thinking Moms’ Revolution

[6] Behavioral Abnormalities In Young Female Mice Following Administration Of Aluminum Adjuvants And The Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Gardasil, RotemInbar Ronen Weiss, LucijaTomljenovic Maria – TeresaArango, JoabChapman, Yehuda Shoenfeld, Vaccine, Jan. 2016; UBC Researcher Defends Gardasil Vaccine Study After It Gets Pulled, Toronto Metro News, 2015; Did Two Medical Journals Just Blacklist Gardasil Research Showing Dangers of the Vaccine? Jefferey Jaxen, Health Impact News, 2016

[7] După cum a raportat Health Health Impact News, „Dr. Poland a efectuat până în prezent patru studii privind afilierea directă la Merck. Un astfel de studiu a fost cel pro-HPV din 2005, publicat în Mayo Clinic Proceedings intitulat Immunogenicity and Reactogenicity of a Novel Vaccine For Human Papillomavirus 16: A 2 ani Randomized Controlled Clinical Trial. Studiul 2005 al Dr. Poland a fost publicat cu un an înainte de aprobarea Gardasil de către FDA în 2006. În plus, dr. Poland a acționat ca monitor de siguranță pentru alte două studii clinice cu vaccinuri HPV finanțate de laboratoarele de cercetare Merck”. Editor-in-Cheif of the Journal of Neuroimmunology, primul jurnal care a reținut și apoi a respins studiul Gardasil HPV, este Dr. Michael Racke.  Conform Academiei Americane de Neurologie: „Dr.  Racke a primit compensații personale pentru activități cu EMD Serone, Novartis, Roche Diagnostics Corporation, Genentech și Amarantus în calitate de consultant. „EMD Serono, Inc. este o filială a Merck KGaA, Darmstadt, Germania.”

Sursa: https://healthimpactnews.com/2018/japan-leading-the-world-in-exposing-fraud-with-gardasil-hpv-vaccine-injuries-and-deaths/

Traducere: Saccsiv