Selectați pagina

Islamizarea Angliei se intensifică: Şcoala musulmană nu permite fetelor să ia prînzul pînă nu termină băieţii de mîncat

Islamizarea Angliei se intensifică: Şcoala musulmană nu permite fetelor să ia prînzul pînă nu termină băieţii de mîncat

Potrivit lui Luke Tryl, directorul strategiei corporative la Ofsted, scoala Al-Hijrah din Birmingham continua sa separe baietii si fetele in ciuda unei hotarari a Curtii de Apel din 2017 care a considerat ca este ilegal.

Referindu-se la comisia de selectare a femeilor si egalitatii, el a spus ca inspectorii Ofsted incearca sa opreasca discriminarea fetelor in scoli, dar se simt „izolati” atunci cand pozitia lor nu este sustinuta de ministri.

Dl. Tryl a spus ca scoala Al-Hijrah aplica o „segregare foarte stricta intre sexe„, care include „impune fetelor sa nu ia masa de pranz pana cand n-au terminat baietii.”.

„Și am avut cateva texte foarte discriminatorii, de exemplu, cele care incurajeaza violenta impotriva femeilor”, a adaugat Luke Tryl.

El a spus ca Ousted a salutat hotararea Curtii de Apel, conform careia segregarea de gen in scoala nu a respectat legile privind egalitatea, dar, in ciuda cazului incheiat la mijlocul anului 2017, scoala continua la fel cu segregarea.

In timp ce inspectorii Ofsted pot evidentia segregarea in rapoartele lor, puterea de executare revine functionarilor de la DfE.

Dl Tryl a spus deputatilor: „Curtea de Apel a spus in mod corect ca scolile au nevoie de o perioada de tranzitie pentru a termina cu segregarea si totusi nu avem doar Al-Hijrah, ci nenumarate alte scoli, scoli mixte care practica segregarea pe baza de sex”.

„In mod similar exista alte scoli care au refuzat sa predea despre problemele de orientare sexuala. Am comentat rapoartele, dar nu am vazut o schimbare acolo.”

Aici vorbesc despre izolare. Sa iesim din ea. Luam aceste decizii dificile si adesea primim multe critici pentru pozitia pe care o luam, dar nu vedem intotdeauna actiunea de executare pe care am vrea sa o vedem „, a concluzionat Luke Tryl.

Sursa: https://voiceofeurope.com/2019/02/the-islamisation-of-britain-intensifies-muslim-school-will-not-allow-girls-to-eat-lunch-until-after-boys-have-finished/

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii