Selectați pagina

Invitaţie. Întîlnire cu cititorii sub genericul “Creştinul în perioada contemporană”

Invitaţie. Întîlnire cu cititorii sub genericul “Creştinul în perioada contemporană”

HristosDragi creștini, redacția APĂRĂTORUL vă invită la o întîlnire cu cititorii ce se va desfășura VINERI, pe data de 22 ianuarie 2016, la ora 10:00, în incinta (Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova, or. Chișinău, str. Tighina 2) Sălii cu ORGĂ str. Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 81 (actualizat!!!), or. Chişinău, cu genericul: CREȘTINUL ÎN PERIOADA CONTEMPORANĂ.

Ne propunem să facem o totalizare a proiectelor legislative din 2015, a noilor tendințe în domeniul tehnologiilor informaționale, pericolului protecției juvenile și provocărilor cu care se confruntă Biserica Ortodoxă.

La întîlnire vor fi prezenți teologi și invitați din țară și de peste hotare.

Specificul perioadei contemporane cu care se întîlnește biserica și fiecare creștin cu verticalitate duhovnicească în parte este globalizarea. De asemenea, ținem să concretizăm că atunci cînd vorbim despre globalizare, avem în vedere toate laturile ei: economică, politică, culturală, etnică, lingvistică, juridică şi religioasă.

Unindu-ne sobornicește, căciUnde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor”(Matei, 18:20), să opunem rezistență ispitelor.

Prezența fiecăruia dintre noi este necesară și așteptată!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Nume

  Jali, taman am examen la ora asta. …

  Răspuns
  • Cezar

   Te-ai gindit bine?
   Din cite stiu va fi in original Icoana Maicii Domnului Дарование молитвы, trimisa personal de parintele Rafail Berestov… Deci, examenul sau conferinta cu teme arzatoare, pune si tu pe balanta…

 2. Nume

  Om fiind, tulburat de vint. Daca nu dau am restanta… Dar Doamne ajuta! Da Doamne!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *