Selectați pagina

Investigaţii din Italia: Copii manipulați să creadă că au fost abuzați sexual și ulterior vânduți unor familii de plasament

Investigaţii din Italia: Copii manipulați să creadă că au fost abuzați sexual și ulterior vânduți unor familii de plasament

Mai multe canale media din Italia relatează că o figură cheie în ancheta „Îngerii și demoni” este promotorul drepturilor LGBT și asistentul social Federica Anghinolfi. Femeia în vârstă de 57 de ani este o susținătoare activă a cuplurilor de același sex care adoptă copii. Una dintre „familiile” adoptatoare menționate era formată dintr-un cuplu de sex feminin, potrivit ziarului italian Il Giornale, iar câteva dintre mamele adoptatoare aflate sub investigații au avut relații de natură intimă cu lesbiana Anghinolfi.

REGGIO EMILIA, Italia, 28 iunie 2019 (LifeSiteNews) – Această poveste vă poate afecta emoțional.

Au fost arestate 18 persoane bănuite ca fiind implicate în procesul de reeducare în care copiii erau manipulați să creadă că au fost abuzați sexual și ulterior vânduți unor familii de plasament.

În traficul de copii, printre clienții plătitori, prietenii și cei asemenea lor sunt implicați și proprietarii magazinelor de tip sex-shop, persoane ai căror copii s-au sinucis, precum și persoane cu boli mintale.

Cel puțin doi dintre copii adoptați au fost ulterior abuzați sexual de noii lor tutori.

Potrivit agenției de știri ANSA din Italia, printre cei arestați se numără Andrea Carletti, primarul micului oraș Bibbiano, politicieni, medici, asistenți sociali, psihologi și fizioterapeuți. Operațiunea poliției, denumită „Îngeri și demoni”, centrată pe o rețea de angajați ai serviciilor sociale din zona Val d’Enza, „acuzată că a făcut rapoarte false pentru a-i lua pe copii din familiile lor și a-i da ulterior în plasament”.

Investitorii cred că s-a dat mită de sute de mii de euro. Aceștia acuză rețeaua de trafic de copii că a manipulat copii în ședințele de psihoterapie pentru a le crea amintiri false despre abuzuri, apelând în anumite cazuri și la terapia cu  șocuri electrice.

Potrivit ANSA, ancheta a arătat că  „desenele copiilor erau falsificate, adăugându- li- se detalii cu caracter sexual; casele desenate sugerau  o falsă destrămare; stările emoționale ale copiilor raportate într-un mod înșelător; costumele de răufăcător ale unor terapeuți erau folosite în jocurile cu copii și reprezentau părinții care doreau să le facă rău; în definitiv se urmărea denigrarea figurii paterne și materne.”

Aparent, acestea au fost doar câteva dintre metodele folosite pentru a lua copiii de la părinții lor și a le oferi clienților plătitori ai organizației. Între timp, ANSA a mai raportat că poliția a găsit scrisori și cadouri trimise copiilor furați de la părinții lor reali prin intermediul asistenților sociali.

Ziarul britanic The Independent a furnizat o traducere a unui detaliu înfricoșător dintr-un raport prezentat de ziarul italian La Repubblica: protestul unei mici victime care nu-și putea aminti de ce nu i s-a permis să-și vadă tatăl:

„Dar nu-ți amintești că ai spus că nu vrei să-l vezi? Îmi amintesc acest lucru ”, i-a spus un psiholog.

„Nu am spus asta”, a răspuns fata.

„Da, ai spus că nu vrei să-l vezi, pentru că ți-a fost teamă că te va răni. Că ar putea să caute răzbunare … sau să te ia. Îți amintești teama pe care ai simțit-o? Îți amintești acum?”, a insistat psihologul.

Copilul ar fi spus că nu-și amintește și că a plâns pentru că îi era dor de tatăl ei.

Acuzele împotriva organizației de trafic de copii includ abuzuri asupra minorilor, răni grave, abuz în serviciu, delapidare, tentativă de șantaj, falsificare de dovezi și violență privată.

Surse:

https://www.lifesitenews.com/pulse/social-services-brainwashed-kids-into-thinking-they-were-abused-sold-them-to-foster-parents

http://www.ansa.it/emiliaromagna/notizie/2019/06/27/affidamenti-illeciti-di-minori-arresti_891e307a-31bf-475e-bd25-881af0593b48.html

Traducere: Ortodox Info.ro / https://ortodoxinfo.ro/2019/10/01/italia-serviciile-sociale-manipuleaza-mintea-copiilor-facandu-i-sa-creada-ca-au-fost-abuzati-iar-apoi-sunt-dati-in-plasament/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *