PayPal se va confrunta cu instantele judecatoresti pentru finantarea cvasi-ilegala a unor intreprinderi foarte ilegale.

Investigatia jurnalistului Luke Rohlfing a descoperit ca Paypal, corporatia globalista a spalarii banilor, a facilitat in mod flagrant si ilegal fondurile pentru „Pueblo Sin Fronteras”, un grup de imigratie ilegala sponsorizata de George Soros.

Investigatorul de clasa mondiala a informat imediat PayPal ca serviciile sale au fost utilizate in mod abuziv pentru a finanta o intreprindere infractionala. Raspunsul PayPal NU a fost sa inchida contul organizatiei Pueblo Sin Fronteras, ci sa inchida contul denuntatorului american, Luke Rohlfing de la Big League Politics.

Reporterul de investigatie spune: „Desi nu exista nici un fel de maniera sigura pentru a urmari finantarea exacta a grupului, acesta are in mod clar sprijin cu o acoperire mediatica cel putin de la mass-media (globalizata) de legaturi cu George Soros. Dar este clar cine faciliteaza tranzactiile sustinatorilor, si acesta este PayPal.

Big League Politics (este un web-site de extrema dreapta nord-american fondat de ex-lucratori la Breitbart News) a informat PayPal despre gazduirea unui link catre un cont PayPal care accepta ilegal donatii pentru a sustine caravanele.

Rohlfing declara ca nu a folosit contul PayPal pentru a primi donatii, pentru a primi plati sau pentru a-si desfasura activitatea in calitate de reporter. El a folosit-o pur si simplu pentru a accelera platile si pentru a spori securitatea pe diferite site-uri web. Cu toate acestea, PayPal a spus in e-mail-ul sau catre Rohlfing, prin care i-a notificat rezilierea contului sau, ca decizia s-a bazat pe „activitatile” sale si pe „utilizarea serviciilor PayPal”.

De asemenea, e-mailul l-a instruit sa elimine toate mentiunile PayPal ca procesator de plati de pe site-ul sau, chiar daca Rohlfing nu are un site web.

Fara sa stie cum sa cumpere produse de pe diverse site-uri web si ocazional sa trimita de bani prietenilor si familiei ar putea constitui o incalcare a comportamentului preferat al PayPal, Rohlfing a incercat sa contacteze cu PayPal pentru a primi raspunsuri. In registrele de chat, revizuite de Big League Politics, reprezentantul PayPal sustine ca nu are nicio idee de ce ar fi putut fi interzis contul sau PayPal. Rohlfing a inceput deja sa comunice cu un avocat si declara ca intentioneaza sa initieze o actiune in justitie impotriva serviciului PayPal.

The Ethnic-European a fost, de asemenea, victima unei negari a serviciului PayPal. Drept urmare, mijloacele platformei de stiri pentru a-si vinde cartile, au fost afectate serios doua treimi din productia de stiri catre clientii nostri care au fost impiedicati sa cumpere produsele editorului cartilor.

Sursa: https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/02/23/paypal-funding-illegal-migrant-caravans/