Selectați pagina

Investigaţie: În ultimii 10 ani, IMPLANTURILE medicale periculoase au ucis 80 de mii de oameni

Investigaţie: În ultimii 10 ani, IMPLANTURILE medicale periculoase au ucis 80 de mii de oameni

În ultimii 10 ani, implanturile medicale periculoase au ucis 80 de mii de oameni. Este una dintre concluziile anchetei la care au lucrat 250 de jurnaliști din 36 de ţări ale lumii. Producătorii de dispozitive medicale obţin profituri imense din stimulatoare cardiace sau tije de corectare a coloanei vertebrale care nu au fost testate, transmite Digi24.

Companiile profită, în primul rând, de lipsa unor legi care să impună reguli stricte în acest domeniu. Din Statele Unite şi Olanda, până în Coreea de Sud şi Australia, implanturile nesigure sau insuficient testate au îmbolnăvit şi ucis aproape două milioane de oameni.

Investigaţia arată că pe oameni sunt folosite de multe ori implanturi care au eşuat la testele pe animale. Jurnaliştii au adunat opt milioane de fişe medicale. La asta s-au adăugat mărturiile pacienţilor, care spun că medicii nu i-au avertizat asupra pericolelor la care se supun.

Toate acestea le-au adus mii de procese companiilor din domeniu, care au plătit în ultimii zece ani peste un miliard şi jumătate de dolari ca să scape basma curată. O sumă minusculă în comparaţie cu veniturile de 400 de miliarde de dolari, realizate numai în acest an.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.