Selectați pagina

Invenția BARNEVERNET – Să fure copiii prin intimidare, o mafie de stat în Stat, inviolabil la orice suspiciune

Invenția BARNEVERNET – Să fure copiii prin intimidare, o mafie de stat în Stat, inviolabil la orice suspiciune

familia-radulescuInstituția Barnevernet, încă pentru mulți norvegieni și oameni naivi de pretutindeni, este un colos al „corectitudinii imparțiale” blindat de legislația nedemocratică norvegiană.

Sub masca de protecție a legislației ocrotitoare, BARNEVERNET acționează imperturbabil – fără milă, fără suflet, fără omenie – cu brutalitatea feroce a animalului de pradă, care este, și-și pune ghiarele sale crude și imorale (murdare de ură, de răutate, de drag de bani și de crasă minciună), pe sărmanii copii lipsiți de apărare juridică, culmea, de nimeni altul decât de acest MONSTRU oribil, definit (cu nerușinare, miel, o minciună sfruntată) la instituire sub frumosul nume de Protecția copilului, însă în mod real este un lup fioros și rău.

RUȘINE, NORVEGIA! DE MII DE ORI, RUȘINE!

Filosoful Gabriel Liiceanu, în primele zile ale revoluții române din ’89, ne povestea ceva deosebit de semnificativ spus de ilustrul protagonist al teatrului absurdului, nimeni altul decât compatriotul nostru Eugène Ionesco (1909 -1994) – Trăsătura fundamentală a geniului răului este aceea că mai întâi sunt crezuți și urmați, apoi adulați și aplaudați, iar descoperirea realității ultime se va face de către oameni cu foarte mare greutate și cu o întârziere nefastă.

Dar de ce Gabriel Liiceanu ne atrăgea atenția asupra acestor lucruri? Ca să putem înțelege și noi, oamenii de rând, că „regimurile” unor genii precum Marx sau Lenin, Stalin sau Hitler, Ceaușescu sau Barnevernet, sunt crezute, urmate și aplaudate de mulți. Dar cu prea MARE ÎNTÂRZIERE acestea se vor dovedi și pentru apologeții lor că nu sunt decât genii și regimuri ale răului absolut.

Apologeții Barnevernetului continuă să insiste asupra independenței acestei organizații și a imposibilității tuturor ministerelor guvernului norvegian de a se amesteca în treburile ei interne. Politicienii, săracii, sunt legați de mâini și de picioare.

Ambasadorii nu au acces la informațiile strict secrete ale acestei organizații de protecție a copilului. Avocații care știu ceva nu au voie să spună că își pierd autorizația. Judecătorii acționează în direcțiile impuse de Barnevernet. Părinții victimizați sunt sfătuiți și amenințați să nu vorbească. În Norvegia totul pare aservit Barnevernetului. Până și poliția pare să lucreze pentru Barnevernet. De fapt, poliția vine să smulgă copiii din brațele mamelor.

Sursa: http://saltmin.com/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *