Selectați pagina

Invazie APOCALIPTICĂ a lăcustelor în SUA. VIDEO

Invazie APOCALIPTICĂ a lăcustelor în SUA. VIDEO

În vara 2019 Orientul Mijlociu a fost invadat fără de precedent de mai multe specii de insecte, pe care mass media mondială le-a descris ca “invazie biblică a lăcustelor”.

Lăcustele au fost într-adevăr foarte multe, astfel că migratia acestora a afectat nu o ţară două, ci întreaga regiune, insectele răspîndindu-se şi în Asia Centrală, Europa, şi chiar în sudul Africii.

Aproximativ pe data de 25 iulie, “invazia biblică de lăcuste” a sosit şi în America de Nord, îndeosebi fiind afectat oraşul Las Vegas:

 

Există numeroase cărţi despre cowboy şi indieni, dar în acestea nu se pomeneşte absolut deloc despre nici o invazie de lăcuste. Astfel chiar reieşind din amplasarea geografică a acestei regiuni, de fapt nici un fel de “invazii biblice de lacuste” nu ar trebuie să existe, căci de jur împrejur pe mii de kilometri există un pustiu, numit “valea morţii” din cauza că acolo nu creşte şi nici nu trăieşte nimic, nici măcar şerpi sau cactuşi.

De remarcat faptul că alte localităţi din îmrejurimi nu sunt afectate de lăcuste, acest lucru ducînd la gîndul că insectele vin în Las Vegas de parcă ar fi atrase de ceva anume.

Dacă e să analizăm arhitectura oraşului, mulţi o vor asocia cu cea a Babilonului sau Egiptului, motiv pentru care mulţi americani consideră invazia lăcustelor de ordin mistic, decît a fi un fenomen natural.

Cel mai probabil această “invazie biblică de lacuste” e o preîntîmpinare asupra oraşului…

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *