Selectați pagina

Invazia personajelor HOMOSEXUALE în filmele pentru COPII

Invazia personajelor HOMOSEXUALE în filmele pentru COPII

Se desfăşoară o campanie propagandistică a „fanilor” pentru ca Dumbledore să fie gay în viitorul film al seriei Harry Potter.

Acum zece ani, JK Rowling, autoarea seriei Harry Potter, afirma în cadrul unei întâlniri cu fanii săi că directorul de la Hogwarts şi mentorul lui Harry este homosexual.

Din cărţile lui Rowling nu reieşea altceva decât că trecutul lui Dumbledore fusese destul de agitat, fără a apărea vreun indiciu asupra orientării sexuale a vrăjitorului „bun”.

În acea întâlnire cu fanii, Rowling a dezvăluit că atunci când era tânăr, Dumbledore fusese îndrăgostit de rivalul său Gellert Grindelwald, pe care l-a învins într-un duel. Dumbledore „s-a simţit trădat”, a spus ea, iar iubirea lui pentru el a fost „o mare tragedie”.

În continuarea la filmul Animale Sălbatice, tânărul Dumbledore va fi jucat de Jude Law, iar Grindelwald de Johnny Depp, aşa că fanii cu înclinaţii homosexuale visează să-i vadă pe cei doi în unele scene trandre, scrie BBC.

Aceşti fani îi reproşează lui Rowling că nu a menţionat orientarea sexuală a lui Dumbledore în nici una din cărţi şi a dezvăluit-o în afara cadrului lor.

Pe site-ul Mugglenet.com, al fanilor Harry Potter, o admiratoare scrie: „Sperăm că va folosi această oportunitate pentru a ne arăta această faţă a lui Dumbledore pe care nu am văzut-o până acum, când l-am cunoscut doar ca bătrân, trădat de bărbatul pe care îl iubea. Avem acum şansa de a-l vedea de-adevăratelea pe un Dumbledore tânăr şi plin de energie şi de a vedea un erou cu totul gay într-un blockbuster.”

Aceasta mai scrie chiar că Rowling chiar are responsabilitatea de a dezvălui latura gay a lui Dumbledore.

Mulţi alţi fani au susţinut aceste opinii. Astfel de „presiuni” pe site-uri şi reţele de socializare servesc de obicei pentru „justificare” producătorilor pentru „homosexualizarea” filmelor.

Tendinţa de a introduce personaje homosexuale în filme destinate copiilor şi tinerilor devine tot mai evidentă. Recent, în Frumoasa şi Bestia, apărea primul personaj deschis homosexual într-o producţie Disney.

De asemenea, în Star Trek Beyond, personajul Sulu este de asemenea homosexual.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.