Selectați pagina

Inundatii devastatoare in Europa

Inundatii devastatoare in Europa

inundatii in europaInundatiile din sudul Frantei au provocat moartea a patru persoane, intre care o mama si fiul sau, a caror masina a fost luata de ape, al doilea copil fiind dat disparut.

Si Italia se lupta in continuare cu inundatii devastatoare. Ploile care nu se opresc de o saptamana in nordul Italiei a facut a cincea victima, iar pagubele materiale sunt enorme.

O familie cu doi copii a incercat sa traverseze cu masina un pod aflat sub ape in urma ploilor torentiale din sudul Frantei. Femeia si fiul sau in varsta de patru ani au murit inecati, in timp ce al doilea copil in varsta de un an este dat disparut. Serviciile de salvare au anuntat ca sansele ca micutul sa fie gasit in viata sunt foarte mici. Martorii la producerea dramei si membri ai echipelor de salvare au reusit sa-l ajute pe tatal copiilor, care a fost spitalizat. Ceva mai la nord, un alt vehicul a fost luat de ape in circumstante similare, intr-un accident soldat cu un mort. Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani a fost gasit in masina la 150 de metri distanta de podul pe care il traversa. Precipitatii abundente fac ravagii si in Italia. Orasul Milano a fost lovit din nou de inundatii puternice. Mai multe strazi au fost blocate, apa a patruns in majoritatea statiilor de metrou, fapt ce a provocat un adevarat haos. Cateva localitati din Toscana si Liguria au fost devastate de ploi. Meteorologii anunta ca acest sfarsit de saptamana va fi unul ploios, iar vantul va depasi limitele normale. Distrugerile provocate de inundatii si alunecari de teren sunt estimate la cateva milioane de euro.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *