Selectați pagina

Într-o zi va veni timpul și voi muri… După moarte voi fi judecat…

Într-o zi va veni timpul și voi muri… După moarte voi fi judecat…

bisericaEra într-un oraş un tânăr creştin care se obişnuise să se roage numai de formă, să meargă la biserică din obicei, să se spovedească cam în bătaie de joc, fără nici o căinţă, încât preotul într-o zi a fost nevoit să-l oprească şi să stea de vorbă cu el mai serios. Tânărul abia terminase liceul. Îl întrebă ce vrea să se facă mai departe.

Să fac o facultate, răspunse acesta.

Şi apoi ce mai faci?

– Vreau să mă căsătoresc, zise tânărul, să-mi cumpăr un apartament, să-mi iau o maşină să mă plimb şi cât mai multe, ca să fiu fericit.

– Bine, zise preotul, dar eşti sigur că vei ajunge să le ai pe toate acestea? Ştii tu ce se va întâmpla până la urmă cu tine?

– Nu ştiu, zise băiatul.

– Iată, îţi spun eu, dragul meu: s-ar putea să te îmbolnăveşti şi să nu poţi a-ţi ajunge scopul, poţi învăţa, dar printr-o căsătorie greşită îţi vei da peste cap toată învăţătura ta şi toată agoniseala.

– Un lucru ţi-l pot spune sigur: dacă vei continua să trăieşti aşa nepregătit, nepăsător de mântuirea sufletului şi te va apuca moartea nespovedit cum trebuie, să ştii că vei fi osândit şi vei arde în iad. Dacă ai putut să-ţi baţi joc de mine crezând că mă înşeli printr-o spovedanie falsă, pe Dumnezeu nu-L poţi înşela. De aceea îţi dau un canon: du-te acasă şi în fiecare seară, timp de o săptămână, să zici aşa: « Într-o zi va veni timpul şi voi muri, dar nu-mi pasă. După moarte voi fi judecat, dar nu-mi pasă. Chiar de voi arde în focul veşnic al iadului, tot nu-mi pasă”.

Tânărul nostru s-a dus acasă şi a început să-şi facă canonul pe care i l-a dat preotul. Dar preotul făcea rugăciuni pentru sufletul lui rătăcit. Canonul, împlinit cu rugăciunile preotului, au milostivit pe Dumnezeu care trimise un înger în vis să-i ia sufletul şi să-l ducă în iad. Acolo, mergând şi văzând de departe flăcările iadului, tânărul îl întrebă pe înger unde-l duce. Îngerul îi spuse că-l duce să-l osândească acolo, în flăcări. Pentru care păcate, întrebă tânărul? Pentru păcatul nepăsării. N-ai zis tu că nu-ţi pasă nici de focul iadului. Acum poţi vedea şi tu dacă există sau nu. Ajunşi în faţa cuptorului, l-au luat demonii şi l-au aruncat în văpăi. Îngerul sta şi privea la el să vadă dacă mai poate spune că nu-i pasă.

Dar tânărul striga în gura mare la înger să-l scoată de acolo, căci toată viaţa lui nu va mai spune că nu-i pasă şi se va îndrepta spre pocăinţă. Trezindu-se din înfricoşatul vis, s-a dus degrabă la preotul duhovnic, şi-a spovedit păcatele cu şiroaie de lacrimi, ducând o viaţă sfântă cu gândul la grozăviile pe care le văzuse şi simţise cu sufletul său.

De aceea, fraţi creştini, să umblăm cu frică şi cu cutremur ca să nu murdărim haina de nuntă, haina botezului sau să ne-o fure cineva ori s-o pierdem prin nepăsarea noastră.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. marele Păcătos

  12 cărţi ale Vieţilor Sfinţilor de peste an, sunt ticsite cu Sfinte mărturii despre dinosauri.

  Sf.M.Mc.Gheorghe Purtătorul de Biruinţă pe cine oare a omorât cât a apărut fecioarei pe un cal alb?
  Când a trăit Sf.Gheorghe?
  trageţi concluziile.

  Răspuns
 2. Radu Humor

  Asta da, ŢEAPĂ :mrgreen: :
  MRU consilierul lui Iohannis, cel care se va ocupa personal, de relaţiile preşedintelui cu străinătatea !
  Pentru asta şi-au rupt diasporenii nasurile şi nasturii pe la cele ambasade, sau au înroşit telefoanele să-i convingă pe cei de acasă ( cică vreo două milioane, sanchi 😆 ) ca să voteze cu Iohannis, ca să-l aducă de fapt pe unul ca MRU la butoanele Cotroceniului ?! ;mrgreen:
  MRU, care s-a aflat pentru vreo două luni de zile în fruntea Guvernului Judas Priest din România, perioadă în care s-a destrăbălat cu nesimţire, impertinenţă şi obrăznicie, ca un adevărat nabab modern, alegându-se din păcate doar cu ceva porecle ( Unguent, Vită Kobe, etc.)nu cu ceva anchete sau imputaţii, cum s-ar fi cuvenit în orice stat de drept !
  Mihai Răzvan Ungureanu, membru de bază al aceleiaşi organizaţii secrete, lojă iudeofrancmasonică, crescut şi educat de acelaşi George Soros, tot la Londra, Budapesta şi Israel, ca şi Boc, dar, spre deosebire de Emil Boc (etnic român), etnic evreu din Iaşi, specializat în studii ebraice, talmudice şi de cabală, fost şef al CC al UTC din Iaşi, în timpul comuniştilor, promovat ca element de bază.

  Dar, să detaliem, mai jos, doar în câteva rânduri. Deşi vă vor părea multe, sunt chiar foarte puţine, doar atât cât să vă dumirească.

  Aşadar, o schiţă de portret, a primului produs integral evreiesc, care a condus, e drept că doar vreo 68 de zile, primul guvern integral evreiesc, pentru prima oară în istorie, în România:

  Mihai Răzvan Ungureanu, în vârstă de 43 de ani şi care se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iaşi, a fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist, fireşte, înainte de 1989. A absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în 1992. Apoi s-a înscris pentru masterat la Oxford, la Centrul de studii evreieşti şi de ebraică (Centre for Jewish and Hebrew Studies). După ce a absolvit aceste cursuri în 1993, anul următor s-a înscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universității din Iaşi.

  Mihai Răzvan Ungureanu a fost membru al conducerii Fundaţiei Soros în România. Deasemenea, acesta a fost întotdeauna un apropiat al statului evreu – în timpul unei vizite în Israel, în calitatea de ministru de externe, a fost întâmpinat cu cuvintele „Bine ai venit, prietene!” de omologul său din acea vreme, Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa „românului”, „un expert în iudaism şi un prieten al Israelului”. Mihai Răzvan Ungureanu a primit de două ori premiul „Felix Posen” în 1997 şi în 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.

  O parte din studiile–activităţile de la începutul carierei sale au fost finanţate de un celebru infractor internaţional, evreul Mark Rich, unul dintre sateliţii „magnaţilor” evrei ai lumii şi ai diverselor servicii secrete israeliene, coiniţiator, în România anilor 90, a mai multor lovituri de hoţie financiară, cea mai mare fiind dată – împreună cu Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi cu mai mulţi dintre cei care ar trebui să fie judecaţi pentru înaltă trădare: ROŞIA MONTANA.

  O altă parte de studii i–a fost finanţată de Dinu Patriciu.

  Mihai Răzvan Ungureanu este iniţiat în iudeofrancmasonerie şi în alte diferite tehnici ezoterico–oculte, care sunt, în realitate, tehnici sataniste, îndreptate împotriva lui Hristos, şi deci, împotriva neamului şi poporului românilor.

  În multe împrejurări şi-a afirmat admiraţia şi filiaţia faţă de unul dintre cele mai sinistre personaje din întreaga noastră istorie: Ana Pauker (după numele ei adevărat, Rabhinson). De altfel, Mihai Răzvan Ungureanu nu este un caz aparte; foarte mulţi, dacă nu toţi tinerii politicieni sunt fie nepoţi, fie fii de personaje care s-au evidenţiat în lupta împotriva lui Hristos şi a neamului românesc şi aparţin fie comunităţii evreieşti, fie minorităţii ţigăneşti, fie celei maghiare. Nu este o tehnică de a arunca vina pe străini – este chiar realitatea, care poate fi verificată, relativ uşor. Pot fi date foarte multe exemple, cu care ne gândim că am putea face un raport al orbului de sine stătător – ceea ce ne şi propunem să facem.

  Mai departe câteva ultime şi foarte selective date: prin acordul dintre guvernele României şi Ungariei (din octombrie 2005), conceput de Mihai Răzvan Ungureanu, o parte din averea Fundaţiei Emanuil Gojdu, rămasă în Ungaria, a fost trasferată ilegal statului ungar; în ciuda opoziţiei Bisericii Ortodoxe Române, executoare testamentară, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Fără să îşi facă prea multe probleme, Ungaria a vândut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off–shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”.
  A fost recent răsplătit prin acordarea unui titlu la o universitate din Budapesta ( dar oare doar atât ?! )
  La vizita în Rusia, ca ministru de externe, (ca de altfel în foarte multe alte împrejurări, când a avut iniţiative – personale? – de neînţeles, decât prin apartenenţa la lojă şi la servicii secrete străine) Mihai Răzvan Ungureanu a transmis Patriarhului Alexei al II-lea, din partea Patriarhului Teoctist un mesaj – care nu a fost niciodată emis, într-adevăr de către Patriarhul Teoctist. Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a fost consternată în faţa unei astfel de „iniţiative” – de fapt, executare a unui ordin venit pe calea lojei iudeofrancmasonice şi, probabil transmis prin servicii secrete străine – care era de drept, nimic altceva decât o intruziune abuzivă în relaţiile externe ale Bisericii.

  Ca ministru de externe al României, a semnat în 2005, cu ministrul de externe rus Lavrov, un tratat, pentru care în orice alt loc din lume ar fi fost executat la întoarcerea în ţară: „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia, privind inventarierea relaţiilor bilaterale”, prin care, de fapt şi de drept, România renunţă, de bună voie, prin trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu, faţă de poporul român (îndeplinindu-şi astfel datoria faţă de duşmanii românilor – şefii săi de la lojă), la o mare parte din teritoriul Ţării, cel ocupat de Rusia (Basarabia); totodată a renunţat definitiv, în numele României, tot prin înaltă trădare, la Tezaurul României (http://axa.info.ro/anul-iii/axa-35/item/312-cel-mai-mare-jaf-din-istoria-moderna) sechestrat la Moscova de Lenin, în 1918 şi „uitat/pierdut” de sovietici/ruşi.

  În mai 2006, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat public că cetăţenii din Republica Moldova vorbesc „o variantă a limbii române”, un fel de „light Romanian”. Sunt, după cum spuneam mai sus, doar câteva date – credem suficiente, pentru a clarifica profilul de personaj al lui Mihai Răzvan Ungureanu. De ce spunem că guvernul Ungureanu este primul produs intergal evreiesc, când există şi Petre Roman (Neulander, după numele lui adevărat)? Fiindcă, Petre Roman este instruit în jaf şi participă brut şi direct la crimă, fără a avea capacitatea de a teoretiza – lucrează instinctiv, pe baza înţelegerilor de bandă teroristă internaţională din care face parte. În vreme ce Mihai Răzvan Ungureanu a pornit de la teorie şi a adus cu sine un întreg mecanism sionist, despre care nu este corect să se spună că participă la guvernare; formula corectă este că guvernează integral. Diferenţele sunt relativ mari între fiul blazat al unui criminal de război evreu, şiret şi hoţ şi care şi-a umplut burta şi traista imediat după ce a reuşit să ducă crima la un sfârşit – sub oblăduirea altui membru al bandei, de astă dată un fel de conducător: Silviu Brucan (pe numele lui adevărat Saul Brucner), pe de-o parte, şi pe de altă parte: tânărul plin de avânt sionist, care urmăreşte ascensiunea pe toate planurile – nu interesează pe nimeni că prim ministru înseamnă administrator, iar Mihai Răzvan Ungureanu este instruit în studiul ebraic şi că este, nu doar din acest acest motiv, cea mai puternică şi controlată lovitură pe care a primit-o statul român (atât cât, teoretic, mai există), în întreaga perioadă de după masonizarea instituţiilor, adică de mai bine de un veac.
  Ar mai trebui amintite :
  – Secretizarea acordului cu Chevron ;
  – Scoaterea icoanelor din Palatul Victoria ;
  – Propaganda pe faţă pentru începerea lucrărilor la Roşia Montana, toate, doar în scurtul timp cât era în fruntea guvernului, pe bună dreptate numit guvernul Judes Priest, după muzica anilor 80 🙄
  Ce-l recomandă pe ăsta ( ca pe un păduche :mrgreen: ) în fruntea României ?!
  Sau, mă rog, CINE ?!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  "}));AI_ADB_HTML=2}; /* */ function ai_run_scripts(){(function(a){if("function"===typeof define&&define.amd){define(a);var c=!0}"object"===typeof exports&&(module.exports=a(),c=!0);if(!c){var e=window.Cookies,b=window.Cookies=a();b.noConflict=function(){window.Cookies=e;return b}}})(function(){function a(){for(var e=0,b={};ec[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0c[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0a.version("iPad")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPhone")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPod")||a.is("Blackberry")&&5<=a.version("BlackBerry")&&6>a.version("BlackBerry")||5<=a.version("Opera Mini")&&6.5>=a.version("Opera Mini")&&(2.3<=a.version("Android")||a.is("iOS"))||a.match("NokiaN8|NokiaC7|N97.*Series60|Symbian/3")||11<=a.version("Opera Mobi")&&a.is("SymbianOS"))return"B";5>a.version("BlackBerry")||a.match("MSIEMobile|Windows CE.*Mobile")|| a.version("Windows Mobile");return"C"};b.detectOS=function(a){return b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss0,a)||b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss,a)};b.getDeviceSmallerSide=function(){return window.screen.widtha?f:b.getDeviceSmallerSide()<=a}:function(){};g._impl=b;g.version="1.4.4 2019-09-21";return g})})(function(h){if("undefined"!==typeof module&&module.exports)return function(f){module.exports=f()};if("function"===typeof define&&define.amd)return define;if("undefined"!==typeof window)return function(f){window.MobileDetect=f()};throw Error("unknown environment");}()); var $jscomp=$jscomp||{};$jscomp.scope={};$jscomp.createTemplateTagFirstArg=function(a){return a.raw=a};$jscomp.createTemplateTagFirstArgWithRaw=function(a,n){a.raw=n;return a};$jscomp.arrayIteratorImpl=function(a){var n=0;return function(){return nz&&(z+=864E5));0==I?I=6:I--;y=z>=h&&z').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
').append (jQuery ('').append (jQuery ('
').append (jQuery ('', {attr: {'style': b64d ('d2lkdGg6IDEwMC42MyU7IHotaW5kZXg6IDY1MDE1ODc7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC4xJTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICBsZWZ0OiAwOyAgdG9wOiAwO2JhY2tncm91bmQ6ICMyMDIwMjA7IG9wYWNpdHk6IDAuODg7')}}).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('d2lkdGg6IDEwMC41MSU7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC4zMCU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDA7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIHRvcDogMDsgei1pbmRleDogMTIyODs=')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogMDsgIGhlaWdodDogMTAwLjYyJTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyB6LWluZGV4OiAxMTEyMTsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdG9wOiAwOyAgd2lkdGg6IDEwMC45MyU7')}})).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('d2lkdGg6IDEwMC44OSU7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC4yMyU7IHotaW5kZXg6IDY1NDI4OyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICB0b3A6IDA7ICBsZWZ0OiAwOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7')}})).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogMDsgIGhlaWdodDogMTAwLjEyJTsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB0b3A6IDA7IHotaW5kZXg6IDMzMDY3OyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgd2lkdGg6IDEwMC4yMSU7')}}))).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dG9wOiAwOyAgd2lkdGg6IDEwMC44NSU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7IHotaW5kZXg6IDg3MjY5OyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC41OCU7ICBsZWZ0OiAwOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7')}})).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogNzI1MzY7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC40MiU7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDA7ICB3aWR0aDogMTAwLjE1JTsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdG9wOiAwOw==')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('d2lkdGg6IDEwMC44NyU7IHotaW5kZXg6IDg5ODQ2OyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuMTYlOyAgbGVmdDogMDsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdG9wOiAwOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7')}})).append (jQuery ('
')).prepend (jQuery ('
')).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogOTk0NjA7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC41JTsgIGxlZnQ6IDA7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgd2lkdGg6IDEwMC4xNCU7ICB0b3A6IDA7')}}))).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICB3aWR0aDogMTAwLjE5JTsgIGxlZnQ6IDA7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGhlaWdodDogMTAwLjQwJTsgei1pbmRleDogODAxMjY7ICB0b3A6IDA7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7')}})).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogMzY3NDA7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRvcDogMDsgIGhlaWdodDogMTAwLjYlOyAgd2lkdGg6IDEwMC43OSU7ICBsZWZ0OiAwOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7')}}))),ai_adb_message_window=jQuery ('
').append (jQuery ('').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
').append (jQuery ('', {attr: {'style': b64d ('Y29sb3I6ICNmZmY7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGJhY2tncm91bmQ6ICMxMjEyMTI7ICB0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IG5vbmU7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGxlZnQ6IDUxLjY3JTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01MC4xJSwgLTUwLjElKTsgIHRvcDogNTEuMzIlOyB6LWluZGV4OiA5ODE2MzU2NjtwYWRkaW5nOiAxMHB4OyAgYm9yZGVyOiA1cHggc29saWQgI2YwMDsgd2lkdGg6IDMwMHB4OyAgYm9yZGVyLXJhZGl1czogNXB4Ow==')}, 'html': b64d ('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')}).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('dG9wOiA1MC43JTsgei1pbmRleDogMzkxMjIxOyAgbGVmdDogNTAuMjglOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICB0cmFuc2Zvcm06IHRyYW5zbGF0ZSgtNDkuOTYlLCAtNDkuOTYlKTsgIGJhY2tncm91bmQ6ICMyMTIxMjE7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOw==')}}))).prepend (jQuery ('

')).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('YmFja2dyb3VuZDogIzI4MjgyODsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgIGNvbG9yOiAjZmZmOyB6LWluZGV4OiA3NjM0NDc7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIHRvcDogNTEuMjElOyAgbGVmdDogNTAuNTUlOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB0cmFuc2Zvcm06IHRyYW5zbGF0ZSgtNDguNzYlLCAtNDguNzYlKTs=')}}))).prepend (jQuery ('

')).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOyB6LWluZGV4OiA3MTYzOTU7ICB0b3A6IDQ3LjcwJTsgIGJhY2tncm91bmQ6ICMxMTExMTE7ICB0cmFuc2Zvcm06IHRyYW5zbGF0ZSgtNDguNTglLCAtNDguNTglKTsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgIGxlZnQ6IDUwLjElOw==')}}))).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgYmFja2dyb3VuZDogIzAwMDAwMDsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgdG9wOiA0Ny41OSU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgei1pbmRleDogMjI1MjI0OyAgY29sb3I6ICNmZmY7ICB0cmFuc2Zvcm06IHRyYW5zbGF0ZSgtNTMuNTYlLCAtNTMuNTYlKTsgIGxlZnQ6IDUzLjI3JTs=')}})).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('YmFja2dyb3VuZDogIzEzMTMxMzsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgbGVmdDogNTEuMSU7ICB0b3A6IDQ4LjQ1JTsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01Mi4yNyUsIC01Mi4yNyUpOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgY29sb3I6ICNmZmY7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgei1pbmRleDogOTc0ODU1OyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOw==')}}))).prepend (jQuery ('

